Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukni puško...

Jerko Leko i Iva Šarić postali roditelji malenog dječaka

Iva Šarić
Pixsell
05.01.2012.
u 12:44

Sretni otac Jerko je na porodu bio uz svoju dragu u poliklinici Podobnik, a mama i beba se, kako doznajemo, osjećaju dobro

Nogometaš Jerko Leko (31) i njegova zaručnica Iva Šarić (23) postali su roditelji. Iva je jutros nešto iza 10 sati carskim rezom rodila zdravog dječaka teškog 3150 grama i dugačkog 51 cm. Sretni otac Jerko je na porodu bio uz svoju dragu u poliklinici Podobnik, a mama i beba se, kako doznajemo, osjećaju dobro. Roditelji još nisu odlučili kako će se dječak zvati, a navodno su izbor suzili na samo dva imena.

Diplomirana ekonomistica i nogometaš u vezi su četiri godine.

Ključne riječi

Komentara 7

ME
melkior007
15:22 05.01.2012.

Neka im je sa srećom. Ali bi novinar trebao prvo ipak provjeriti da li je mlada mama već diplomirana ekonomistica ili je još u postupku školovanja. Jer u zadnje vrijeme novinari u nekoliko članaka u raznim medijima papagajski ponavljaju tutu titulu, a priča se u kuloarima da to ne odgovara istini. Bar ne još.

DC
DC
16:16 05.01.2012.

Roditelji još nisu odlučili kako će se dječak zvati, a navodno su izbor suzili na samo dva imena. _______________________________________________________________ Hvala VL na ovoj vaznoj informaciji, jer prema CNN-u izbor je bio suzen na samo 3 imena. Gnjili Zapad opet sirii dezinformacije... Adio pameti.

SA
santos008
13:26 05.01.2012.

Ja bi mu dao ime Spasoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije