Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koristi botoks

Jenny McCarthy nakon 20 godina ponovno će se skinuti za Playboy

jenny
Pixsell
18.05.2012.
u 20:30

Sretna je što se još može pohvaliti zavidnom figurom i ne krije da su za njezin sjajan izgled zaslužne injekcije botoksa. - Koristim botoks i to svima govorim - otkrila je Jenny u intervjuu za časopis Life&Style.

Model i glumica Jenny McCarthy (40), koja je karijeru započela nakon što se 1993. godine prvi put skinula za Playboy, nije krila da bi još jednom voljela osvanuti na naslovnici tog časopisa. Gotovo dva desetljeća nakon što je pozirala gola Jenny će ponovno krasiti naslovnicu Playboya i to za mjesec srpanj/kolovoz.

- Kad sam tek počela htjela sam samo raditi s odjećom na sebi, a sad se samo nadam kako ću je skinuti. Kada bi me pitali, definitivno bih pozirala za Playboy. Bila bih polaskana. Vjerojatno me neće pitati, ali bih željela ponoviti to iskustvo - izjavila je jednom Jenny.

Sretna je što se još može pohvaliti zavidnom figurom i ne krije da su za njezin sjajan izgled zaslužne injekcije botoksa.

- Koristim botoks i to svima govorim - otkrila je Jenny u intervjuu za časopis Life&Style.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije