Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmijeh na sceni

Jennifer Lopez uoči svog razvoda pjeva po vjenčanjima

jen
Pixsell
21.07.2011.
u 19:11

Snagu uskoro bivši supružnici odašilju s pozornice; ona iz Ukrajine, a on iz Kolumbije

Pitanje je trenutka koliko će još i službeno Jennifer Lopez biti u braku, no zbog toga očito ne žali. Jennifer se, naime, rado odazvala pozivu da, u razdoblju koje bi trebao biti teško, pridonese veselom ozračju na tuđem vjenčanju. U utorak je nastupila na svadbi sina naftnog tajkuna Azama Aslamova u Ukrajini.

Glamurozno slavlje održalo se u hotelu Crimean Aivazovskii na obali Crnog mora, a J. Lo je za nastup dobila milijun dolara. Iako je čak i hotelsko osoblje poslano na tjedan dana godišnjeg odmora, a pristup hotelu bez pozivnice bio nemoguć, doznalo se da će Lopez biti gošća pa su obožavatelji okružili hotel. Tri tjelesna čuvara štitila su je pri ulazu, a neki su gosti stigli i helikopterom. I dok se ona s pozornice smješkala i pjevala bogatim gostima, ni njezin uskoro bivši suprug Marc Anthony nije djelovao potišteno. On je tri dana prije, kao da je riječ o dobro osmišljenoj koreografiji, s pozornice Metropolitan Parka u Bogoti slao poljupce svojim obožavateljicama, namigivao im i smješkao se.

Ljudi koji rade za njega priznali su da je malo potišten. Zato i nije dopustio nikome da mu se približi. Nije čak došao ni na dogovorenu zabavu nakon nastupa – rekla je TV-voditeljica Eva Rey.

Jesu li doista oboje tako ravnodušni jedno spram drugoga ili su profesionalci koji svoje nastupe odrađuju bez obzira na probleme u privatnom životu? Činjenica je da Anthony nakon nastupa nije izlazio iz hotelske sobe. Nije čak ni jeo s članovima svog benda nego se koristio uslugama posluge u sobu. Ni Jennifer se nije pridružila gostima na glamuroznom vjenčanju.

Komentara 1

LI
liliZG
11:02 22.07.2011.

.........to i jesu profesionalci i tako se prema svojem poslu odnose, to bi svi profesionalci isto trebali raditi, .........u miru svojih soba se dešava tko zna što.....a činjenica je da tu prijatlji najbolje pomažu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije