Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu u svađi

Jennifer Lopez i Marc Anthony zajedno su došli na događaj

jennifer lopez (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.01.2012.
u 12:20

Pjevač više nije ljubomoran na bivšu suprugu i njenu vezu sa 24-godišnjim plesačem Casperom.

Nesuglasica između Jennifer Lopez i Marca Anthonyja više nema. Zajedno su se jučer pojavili na promociji televizijskog programa Q'Viva: The Chosen i ponašali su se jako prisno. Bivšoj supruzi Marc je pomogao da se popne na pozornicu, a glumica i pjevačica se novinarima pohvalila kako joj je uvijek bio užitak raditi s Marcom.

Otkako je u vezi sa 19 godina mlađom djevojkom, Marc se više ne ljuti na bivšu suprugu koja je nedugo nakon njihova razvoda ljubav pronašla u 24-godišnjem plesaču Casperu Smartu. Pjevač se na početku Jenniferine veze sa Casperom jako ljutio što njen dečko viđa njihovu djecu, blizance Maxa i Emmu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
polo60
21:51 15.01.2012.

pa nema se tu što komentirati danas jedan sutra drugi pa obojica zajedno neka ljudi uživaju u životu jer svjesni smo svi jednog dana tome će doći kraj htjelin ono to ili ne priroda će učiniti svoje zar nije tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije