Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krah

Jennifer Lopez i Marc Anthony: Razvodimo se, naša obitelj tuguje

Jennifer Lopez (1)
Foto: Pixsell
1/8
16.07.2011.
u 12:34

Sedma godina bila je ključna za kraj još jednog braka. Jennifer Lopez i Marc Anthony poslali su zajedničku izjavu američkom magazinu People u kojem potvrđuju razvod.

Sedma godina bila je ključna za kraj još jednog braka. Jennifer Lopez i Marc Anthony poslali su zajedničku izjavu američkom magazinu People u kojem potvrđuju razvod.

"Odlučili smo okončati naš brak. Do te smo odluke došli nakon dugog razmatranja i nije bilo nimalo lako, no možemo reći da smo o svim važnim pitanjima odlučili zajednički, u prijateljskom tomu. Ovo je bolno vrijeme za našu obitelj i molimo medije da to poštuju", piše u zajedničkoj izjavi.

Jennifer (41) i Marc (42) vjenčali su se u tajnosti 2004. godine u pjevačicinoj kući na Beverly Hillsu. Ovo je njoj treći, a njemu drugi brak. O problemima u raju mediji su izvještavali prije godinu dana, no latino pjevačica sve je odmah demantirala. U braku su dobili dvoje djece, trogodišnje blizance Maxa i Emmu, s kojima je J. Lo nedavno pozirala za reklamnu kampanju za Gucci.

Ključne riječi

Komentara 2

FL
florida
14:11 16.07.2011.

E,moja Jenny,tri propala braka ...ma nemoj vise ni pokusavati,vidis da ti ne ide

OB
-obrisani-
14:24 16.07.2011.

kad nema muškaraca koji su joj dorasli. kao ni nama, ostalim ženama! to je pravi problem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije