Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDAJE SE

Jennifer Aniston uskoro će po drugi put stati pred oltar

jen
Pixsell
27.02.2013.
u 15:43

Nakon što je zasjala na dodjeli filmskih nagrada američke Akademije, Jennifer Aniston priprema se za još jedan veliki dan.

Nakon što je zasjala na dodjeli filmskih nagrada američke Akademije, Jennifer Aniston priprema se za još jedan veliki dan.

Glumica je započela s pripremama za vjenčanje na kojem će se udati za scenarista i glumca, 41- godišnjeg Justina Therouxa. Jen, koja je tri godine starija od svojeg budućeg supruga, već je našla bend koji će joj svirati na svadbi, odredila je datum vjenčanja i ono najbitnije, odabrala vjenčanicu.

Vjenčanje koje će, kako mnogi najavljuju, biti sakriveno od očiju javnosti, možemo očekivati uskoro, nakon što 41-godišnja Jennifer završi sa snjimanjem filma u Connecticutu koje je predviđeno za 8. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije