Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijesna bivša cura

"Jennifer Aniston razbijačica je brakova poput Angeline Jolie!"

jennifer aniston
Foto: pixsell
1/3
14.06.2011.
u 13:10

- Justin i ja smo zajedno proveli 14 godina. Zbog nje sam se prošlog tjedna iselila iz našeg stana, kaže donedavna djevojka Justina Therouxa koji trenutačno ljubuje s Jennifer Aniston

Da iskra između Jennifer Aniston i glumca Justina Therouxa nije medijska izmišljotina kratkog daha, dokazuje bijes razočarane i ostavljene bivše Theouxove djevojke, modne dizajnerice Heidi Theroux, koja se ne može pomiriti s činjenicom da je zbog Aniston izgubila ljubav svog života.

- Ona je razbijačica brakova baš poput Angeline Jolie. Ponavlja nešto što joj se i samoj dogodilo. Pa Heidi se prošlog tjedna nakon 14 zajedničkih godina koje je provela s Justinom iselila iz njihova stana, izjavio je glasnogovornik dizajnerice Heidi Bivens.

Prijatelji glumca tvrde da je ljubav između Justina i Heidi odavno bila u krizi i da Aniston nema nikakve veze s krajem njihove dugogodišnje veze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije