Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednje pripreme

Jennifer Aniston poslije udaje uzet će suprugovo prezime

'Jennifer Aniston arrives at the 85th Academy Awards in Hollywood, California February 24, 2013.    REUTERS/Lucas Jackson  (UNITED STATES TAGS:ENTERTAINMENT) (OSCARS-ARRIVALS)'
'LUCAS JACKSON'
29.03.2013.
u 19:00

Za Justina Theroux glumica će se navodno, udati uskoro u njihovom domu na Bell Airu.

Jennifer Aniston prezime slavnog Brada Pitta s kojim je bila u braku pet godina nije htjela uzeti, ali će prezime Theroux koje nosi njezin budući suprug Justin ipak uzeti. Par će se, navodno, uskoro vjenčati u svome domu na Bell Airu vrijednom 25 milijuna dolara.

Njihov dom se još renovira i Jennifer i Justin zadnjih dana obilaze skupocjene trgovine u potrazi za pokućstvom koje će se savršeno uklopiti u njihov dom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije