Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka je pred vratima

Jeleni Rozgi policija pomaže da se riješi agresivnog obožavatelja

jelena rozga (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
28.09.2011.
u 19:02

Pjevačicu, zbog straha od agresivnog obožavatelja, svaku večer kući voze menadžer ili prijatelji, a razmišlja angažirati i osobnog čuvara.

Pred vratima splitskog stana Jelene Rozge (34) u veljači ove godine pojavio se krupan ćelavi muškarac u dobi od oko 50 godina. Vikao je: “Otvori mi vrata! Ti si moja, volim te!” Došao je i dan poslije. Pjevačica nije ništa poduzimala jer je mislila da će sve proći. Ipak, posljednjih tjedana taj joj muškarac stalno dolazi pred vrata.

Osobni čuvar

Kako doznajemo, nakon medijskih napisa splitska policija aktivno se uključila u njezin slučaj. Pjevačicu, zbog straha od agresivnog obožavatelja, svaku večer kući voze menadžer ili prijatelji, a razmišlja angažirati i osobnog čuvara. Nelagodno joj je izaći iz stana. Kako je Jelena rekla, muškarac je zna čekati i u automobilu, kojemu je zapamtila registarsku oznaku.

Zapušteni okoliš

Zgrada u kojoj Rozga živi je nova, ali okoliš je zapušten.

Jedina je zaštita na vratima kamera na portafonu. Ispred zgrade, na ulazu, obrasla je strma litica. Ispod nje su prometnica i luka, a u blizini je i skladište, dakle nimalo ugodan okoliš.

– Moja je majka najviše pod stresom. Moram je svake večeri obvezno nazvati prije spavanja kako bi bila mirna – kazala je pjevačica.

Sličan problem Jelena je imala i prije 13 godina kad joj je jedan obožavatelj manijakalno slao poruke i zvao je na mobilni telefon. Tada je bila prisiljena zatražiti policijsku zaštitu, a promijenila je i broj mobitela.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:24 28.09.2011.

Draga Jelena ako već želiš medijsku pažnju onda snimi pornić........dokazano djelotvorno pospješuje zanimanje!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
19:31 28.09.2011.

Za takve budalaštine istražuje se a gdje treba nema ih .....

Avatar Darko zg
Darko zg
19:35 28.09.2011.

Jelena ja bi te želio čuvati ,naravno bez naknade..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije