Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Jelena Perčin: Tijelo mi je doživjelo potpuni krah!

jelena perčin
04.12.2011.
u 20:14

Lana Banely ostavila je bez daha u pripijenoj haljini s visokim izrezom, a zbog izazovnih pokreta bokovima tijekom rumbe Elio Bašan usporedio ju je sa Shakirom.

Najslabije ocjene žirija i najmanji broj glasova publike u šestoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” presudili su prehlađenoj Jeleni Perčin i Hrvoju Kraševcu koji su uoči polufinala napustili show.

  Jutro nakon emisije glumica je bila slomljena zbog posljedica viroze, ali i zadovoljna postignutim.

 – Tijelo mi je doživjelo potpuni krah, ne mogu se pomaknuti – rekla nam je promuklim glasom i nastavila: – S druge strane, priznajem da sam jako zadovoljna postignuti i drago mi je da sam ispala. Priželjkivala sam to i došlo je u najboljem trenutku. Zaista više nisam imala viziju kako nastaviti dalje i uskladiti obaveze i ples.

 Njezini najbliži zbog teške viroze i lošeg zdravstvenog stanja odgovarali su je od nastupa, ali ona je zacrtala da to mora učiniti i pod lijekovima i – uspjela je!

 – Zahvaljujem cijeloj ekipi što se tako dobro brinula za mene. Nosili su mi vodu i lijekove – rekla je Jelena koja je nedjelju provela u krevetu.

 Naporne svakodnevne probe od pet, šest sati bile su glavni razlog kolapsa 30-godišnje glumice.

 – Nema veze koliko si mršav ili mlad, nego koliko imaš kondicije, a ja sportsku kondiciju jednostavno nisam imala. To su bili konstantni bolovi i ozljede i u jednom trenutku na to se sasvim navikneš. Zaista nisam mislila da će biti tako naporno – iskrena je bila glumica.  

Nakon zasluženog odmora Jelena će se unatoč svemu vratiti plesu.

 – Dogovorila sam s Hrvojem da i dalje vježbam tango. Zaljubila sam se u taj ples – priznala je i poželjela sreću ostalim natjecateljima koje sljedeće subote očekuje polufinalni okršaj. Plesne snage odmjerit će tada Martina Tomčić i njezin partner Marko Herceg, Marko Tolja i partnerica Ana Herceg te Lana Banely i njezin partner Damir Horvatinčić. 

Komentara 12

SE
sestravlatka
01:43 04.12.2011.

Ma kako je Jelena Perčin mogla bolesna plesat, to mi je danas najvažnije bilo, sad idem spati .

TR
trias
10:47 04.12.2011.

Nije lako gospođi Perčin najprije prije nekog vremena zateče supruga sa njegovim ljubavnikom{zbog toga i razvod} na djelu i sad još bolesna ispada iz emisije......baš mi je žao!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
23:55 03.12.2011.

Vidjelo se da je gospođa Perčin bolesna. Nije išlo! Gospođa Tomičić Moskaljov se trudi, ali naprosto trud sam nije dovoljan. Bit će neizvjesno do kraja. U narednoj emisiji nema favorita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije