Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Jelena Perčin-Babić: Kćeri Loti još tajim da svaki dan plešem

ples sa zvijezdama (1)
Foto: dario njavro/HTV
1/3
16.10.2011.
u 20:00

Glumica za nastup u HTV-vom showu s Hrvojem Kraševcem trenira ples po pet sati dnevno i ima krvave žuljeve, a motiv da izdrži napor su joj neodoljive plesne haljine

Glumica Jelena Perčin-Babić (30) jedna je od natjecateljica showa “Ples sa zvijezdama” čija šesta sezona 29. listopada počinje na HTV-u. No naporni treninzi, koji svaki dan traju po pet sati, poprilično su je iscrpili.

– Ovo je apsolutni napad na moje tijelo koje nije naviklo na fizičku aktivnost. Ali navikavam se, kako na napor, tako i na krvave žuljeve pa su oni sada već postali dio mene. No žuljevi nisu toliko strašan dio patnje koliko konstantna upala mišića. Imam osjećaj da mi je tijelo potpuno ižmikano – povjerila je Jelena.

Upala mišića ne popušta

Unatoč žestoku tempu, vitka glumica, koja ni inače nema problema s kilogramima, nije izgubila dodatno na težini. – Nisam smršavjela jer užasno pazim da se to ne dogodi i namjerno puno jedem. Da još i smršavim, definitivno bih pala u depresiju! – našalila se sa svojom ne baš zavidnom plesnom situacijom. Ipak, hvali svojeg učitelja Hrvoja Kraševca za kojeg kaže da je pronašao idealan omjer između discipline, poticaja i popuštanja. Do sada su radili na engleskom valceru i rumbi, a plasmanom u showu, u kojem Hrvoje do sada nije nikada pobijedio, Jelena ne razbija glavu.

– Nisam natjecateljskog duha, ali pokušat ću napraviti maksimum u okviru svojih mogućnosti. Sve što radim, radim profesionalno, no rezultat ne mogu predvidjeti – kaže glumica i nastavlja:

– Privatno volim plesati i volim ples kao umjetnost. A da biram ples koji bi odgovarao mojem karakteru, bio bi to neki koktel cha-cha-cha i tanga. Strastvena sam! Otkrila je i da ima trenutaka kada iscrpljena samu sebe pita: “Što mi je ovo trebalo?”, ali kada umor prođe, shvati da je ples ipak ispunjava, a dodatni su joj motiv plesni kostimi.

– Haljine su mi apsolutna motivacija! Oduševljavaju me! Kada sam došla u skladišta kostima, osjećala sam se kao dijete u tvornici čokolade. Sada ih mogu prvi put legitimno odjenuti i veseli me njihova zabavna doza kiča – rekla je. No svoju oduševljenost šljokastim haljinama još uvijek ne dijeli s dvogodišnjom kćeri Lotom. A o tome zašto rekla je:

Ljeto u dječjem disku

– Lota strašno voli ples, cijelo ljeto svakodnevno smo išle u dječji disko. Ali ne smijem joj reći da sudjelujem u ovom showu jer nastala bi drama i bilo bi nemoguće da odem na probu, a da nju ne vodim sa sobom. Ona je tip djeteta koje mora sudjelovati u svemu pa bi me njeno prisustvo ometalo na probama. Lota bi se potpuno raspametila da zna da joj mama svaki dan pleše pa joj to tajim i razmišljam kako riješiti tu situaciju.

O razvodu trogodišnjeg braka sa suprugom Kristijanom Babićem, koji je upravo u tijeku, glumica nerado javno govori. O toj temi tek je kratko kazala: – Super sam i najvažnije je što smo Kristijan i ja radi Lote u dobrim odnosima.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
20:21 16.10.2011.

ko će na htv odgovarat za ovo bezvezno trošenje novca i ta tv je privatna prčija a ti plaćaj 80 kn

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
21:04 16.10.2011.

Lota, hm, zanimljivo

OB
-obrisani-
20:10 16.10.2011.

Ma da ,djete od dvije godine razumi sto mama radi... Joj boze kojih umisljenika , djete Einstein-a..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije