Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni problemi

Jelena i Janko Popović Volarić više ne žive zajedno

veljača
Anto Magzan/Pixsell
09.10.2012.
u 14:38

Par je za Story objasnio da su ih privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori doveli do ovakve situacije

Par koji je u braku bio od prosinca 2009. godine više ne živi na istoj adresi, piše časopis Story. Iako su se početkom godine kratko razdvojili zbog renoviranja stana, ovaj put ipak je riječ o nečem drugom.

Janko Popović Volarić navodno se odselio iz stana koji su dijelili, dok je Jelena ostala u njemu. Kruže priče da su odlučili i službeno okončati brak, no Jelena i Janko to su demantirali.

– Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori. Papire za rastavu nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumijevanju – objasnili su Jelena i Janko svoju situaciju.

Cijeli članak pročitajte ovdje

>>Jelena Popović Volarić prisluškuje druge dok ispija kavu

Komentara 25

OB
-obrisani-
19:01 09.10.2012.

Kako ću zaspati večeras?...

PP
pp
19:10 09.10.2012.

spartak - da ti odgovorim. on je loš glumac, ona je očajna glumica koja je (da ima neki plus) to shvatila pa je postala prosječna kolumnistica o temama koje kupi iz Seks i grada i "kreativna direktorica" sapunica (izmišljava blesave fabule za onu Laru koja btw nema izbora kad Chuck Norris dođe) uglavnom "selebritiji"...

SS
-smijmo se-
18:00 09.10.2012.

Uh što me zaboli? . ha, ha., ha, ha, ha, ha., ha, ha, ha, ha., ha, ha,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije