Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"počivali u miru"

Janko P. Volarić: Nakon Lepoglave ponovno sam završio u zatvoru

janko (1)
Foto: HTV
1/3
18.01.2013.
u 19:00

Zbog lakomislenog preljuba odrekla ga se i supruga (Daria Knez), a Lucija rasvjetljava uzrok njegove smrti u zatvoru. Po mnogim kritičarima ovo je Jankova najbolja uloga dosad. – Ako je tako, hvala!

Seriju “Počivali u miru” pratim i zbilja je odlična, pokazuje iskorak u hrvatskoj produkciji – kaže glumac Janko Popović Volarić koji u njenoj večerašnjoj, trećoj epizodi postaje slučaj istrage novinarke Lucije Car (Judita Franković).

Utjelovio je Predraga Bogojevića koji je do rata bio ugledni vlasnik restorana, ali turbulentne 1991. njegovo srpsko podrijetlo u Hrvatskoj postaje problem.

Zbog lakomislenog preljuba odrekla ga se i supruga (Daria Knez), a Lucija rasvjetljava uzrok njegove smrti u zatvoru. Po mnogim kritičarima ovo je Jankova najbolja uloga dosad.

– Ako je tako, hvala! Meni je važnije da serija na zdrav način progovara o problemima koji su u Hrvatskoj bili aktualni, a sada kao da su zaboravljeni.

Za potrebe snimanja u zagrebačkoj staroj klaonici u Heinzelovoj sagrađen je zatvor površine 450 četvornih metara, a Janku nije novost dolaziti na set u kaznionicu.

– Već sam bio u Lepoglavi, gdje sam snimao nikad prikazanog “Che Guevaru”. Privatno nikad nisam bio u zatvoru i nadam se da i neću – smije se Janko koji upravo snima seriju “Larin izbor” na kojoj radi i Jelena Veljača s kojom je lani prekinuo nakon tri godine braka. O njihovim poslovnim susretima kaže:

– Mi smo profesionalci i na setu se dobro slažemo.

Komentara 1

HR
hr76
09:38 19.01.2013.

Serija je imala je potencijala, ali po mom mišljenju previše ste razvukli priču, pri čemu se izgubio onaj "suspense" element. Nisam jučer mogao odgledati do kraja, jednostavno presporo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije