Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod kuće

"Jana je dočekala sestru Milu i dala joj svoju drvenu kolijevku"

ljupka gojić (1)
Foto: Pixsell, VL
1/6
19.11.2011.
u 14:19

Ljupka je Milu rodila u ponedjeljak u klinici Podobnik carskim rezom, a po nju su u rodilište došli brat Dado i njegova djevojka.

Bivša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (29) svoju drugu djevojčicu Milu Amelie danas je odvela iz rodilišta kući. Ljupka je Milu rodila u ponedjeljak u klinici Podobnik carskim rezom, a po nju su u rodilište došli brat Dado i njegova djevojka.

– Najveću pomoć oko Mile nudi mi moja Jana, koja je u ovom trenutku najsretnija jer je napokon dočekala sestru. Što se tiče kolijevke koju je izradio moj otac, ona je odavno spremna i čeka Milu. Ipak, za “konačno dopuštenje” za njezino korištenje morali smo pitati Janu, s obzirom na to da je ona ta koja je najviše uživala u toj kolijevci – rekla je Ljupka hvaleći svoju stariju kćer, dvogodišnju Janu Siennu.

Ljupkin suprug, nogometaš Mihael Mikić, nije bio uz nju na porođaju jer nije stigao doći iz Japana, gdje igra za klub Sanfrecce iz Hirošime. No to joj posve razumljivo jer i sama je takva da je rijetko što može izbaciti iz poslovne svakodnevice. Naime, ovaj tjedan, bez obzira na to što ga je provela u bolnici, Ljupka je svojim kupcima predstavila kolekciju za zimu 2012. svoje modne marke Jolie Petite.

– Kod mene pauze nikada nisu funkcionirale. Moja najduža pauza traje nekoliko dana. Čak i uoči samog porođaja trčala sam uokolo i organizirala snimanje look booka za Jolie Petite. Naravno, Mila i Jana uvijek su prioritet, ali kod mene je važno da radim nekoliko projekata u istom dahu. Dakle, dizajnerske pauze po tom pitanju nema jer smo već u pripremama kolekcije za proljeće-ljeto – kaže Ljupka i dodaje da ne planira reviju svojih kolekcija:

– Volimo kada nam klijenti dolaze u showroom, svrate na čaj, kažu svoje mišljenje... Ta nam je interakcija najvažnija. Revija je show sam za sebe i jednostavno se ne uklapa u našu strategiju.


Ključne riječi

Komentara 1

FI
fila
15:18 19.11.2011.

Vijest dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije