Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi delinkvent

Jamie iz "Harryja Pottera" htio detonirati bombu u Londonu

waylett
14.10.2011.
u 13:33

Optužen je da je imao plinsku bombu, da je bio dio skupine koja je u sjevernom dijelu grada napravila veliku materijalnu štetu, a uz to sve ulovili su ga s ukradenom bocom šampanjca.

Jamieja Wayletta (22), koji je u filmskom serijalu o Harryju Potteru glumio nasilnog dječaka Crabbeja, londonska policija sumnjiči da je tijekom nereda u Londonu početkom kolovoza htio detonirati bombu. Optužili su ga da je imao plinsku bombu, da je bio dio skupine koja je u sjevernom dijelu grada napravila veliku materijalnu štetu, a uz to sve ulovili su ga s ukradenom bocom šampanjca. Nadzorne kamere snimile su ga dok je čučao ispred ljekarne i ''prtljao'' s Molotovljevim koktelom i spremao se baciti zapaljenu bocu kroz prozor u ljekarnu.

Uza sve to, kad su ga došli uhititi, policajci su mu kod kuće našli marihuanu. Waylett je u spavaćoj sobi u kući u kojoj živi s roditeljima posadio 15 stabljika kanabisa koje su u vrijeme uhićenja bile spremne za sušenje i preprodaju. Isti je prekršaj počinio i 2009. kad je za domaću proizvodnju ''marice'' dobio kaznu od 120 sati društvenog rada. Tada su mu u sobi našli 10 biljaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije