Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA UGARKOVIĆ

"Jako sam sretna i ludo zaljubljena, zar treba išta više reći?"

ana ugarković
boris šćitar/pixsell
10.03.2010.
u 17:28

– Smiješno mi je što su se svi raspisali o mom ljubavnom životu i pomalo mi je neugodno što se moja privatnost našla u središtu pozornosti.

Na spomen njezina imena svi odmah pomisle na delicije koje sprema u svom malom gastrocarstvu, no trenutačno je našoj najpoznatijoj kuharici 37-godišnjoj Ani Ugarković hrana posljednja stvar na svijetu. A glavni je krivac za to – ljubav. Naime, Ana je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s godinu dana starijim alpinistom i roniocem Puljaninom Igorom Jelićem. To nam je, iako nerado, i sama potvrdila:

– Smiješno mi je što su se svi raspisali o mom ljubavnom životu i pomalo mi je neugodno što se moja privatnost našla u središtu pozornosti. Nadam se da će me svi ostaviti na miru kad kažem da sam jako, jako sretna, ludo zaljubljena i da za sve to treba okriviti Igora – rekla je o svojoj novoj ljubavi uvijek skromna kulinarska zvijezda.

– Muškarac koji bi mi mogao okrenuti život naopačke onaj je koji je jako zadovoljan svojim životom, ali i netko tko je moja suprotnost, enfant terrible, bad guy jer sam sebe uvijek doživljavala kao mirnu i sramežljivu osobu – priznala nam je Ana u studenome prošle godine. Možda je onoga pravog napokon našla.

Ključne riječi

Komentara 11

AM
amarila
13:30 11.03.2010.

Nemam nikakav komentar o njenom privatnom zivotu jedino me ona kao osoba nervira i njezin samozadovoljni i prepotentni smjesak u emisiji koju sam zbog toga prestala gledati. Pratim vanjske emisije o kuhanju sa daleko poznatijim kuharima od nje pa se svi drze normalno i bez tog glupog cerekanja! Zenska si je umislila da je ona otkrila kuhanje!

1L
10 lipa
17:54 10.03.2010.

a ja nisam...i boli me za tu babu...

TH
than
00:06 11.03.2010.

Prema borama ispod ociju da bi joj skoro 50, a ne 37... No, nebitno. Red je da nauci napraviti neko jelo od ribe, bez filetiranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije