Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nježna i zavodljiva

J. Rozga u Sarajevu snimila spot za pjesmu "Dobitna kombinacija"

rozga (1)
Foto: Vanja Čerimagić
1/6
05.09.2012.
u 12:32

− Suradnja s Murisom za mene je bila jedno novo iskustvo i presretna sam što su se naše ideje i vizije poklopile. Na snimanju je vladala odlična energija i pozitivna atmosfera i mislim da je Muris uspio dobiti najbolje od mene

Grad Sarajevo i njegove prekrasne, autentične lokacije poslužile su kao kulisa na kojima je Jelena Rozga posljednjih nekoliko dana snimala glazbeni spot za svoj posljednji hit singl „Dobitna kombinacija“. Pod budnim okom vrsnog redatelja Murisa Beglerovića snimljeni su kadrovi koji prikazuju istovremeno nježnu i zavodljivu Jelenu .

Upravo za potrebe snimanja ovog spota modni dvojac ELFS dizajnirao je nekoliko modnih kombinacija u kojima je Jelena zablistala poput prave glumačke dive.

Ni kiša koja je neočekivano počela padati u nekoliko navrata nije uspjela pokvariti raspoloženje cijelog tima koji je dobru energiju održao do dugo u noć za cijelo vrijeme snimanja.

− Suradnja s Murisom za mene je bila jedno novo iskustvo i presretna sam što su se naše ideje i vizije poklopile. Na snimanju je vladala odlična energija i pozitivna atmosfera i mislim da je Muris uspio uhvatiti pravi trenutak i dobiti najbolje od mene. Kao i pjesma, i spot je veseo i zabavan i priča jednu spontanu i svakodnevnu priču blisku svima nama. Jedva čekam da spot bude gotov i nadam se da će se svidjeti i mojoj dragoj publici. Mislim da smo Sarajevo i ja ovaj put dobitna kombinacija − izjavila je Jelena prilikom snimanja spota.

Koja sve iznenađenja Jelena priprema, ostaje da vidimo do premijere glazbenog spota koja se očekuje kroz mjesec dana.

Ključne riječi

Komentara 6

IP
info_punkt
16:09 05.09.2012.

idu godine... seve je prošla bolje...

KR
kraljzvonimir
15:09 05.09.2012.

Dobitna kombinacija ćevapi i sudjukice kod Ferhatovića...

OB
-obrisani-
15:14 05.09.2012.

macko, jesi li pukla koju porciju cevapa, zvrk bureka i sarajevski sahan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije