Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na divu

Izložbom fotografija odana je počast pokojnoj Eni Begović

Ena Begović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
25.07.2010.
u 16:56

Sva lica lijepe Ene predstavio je fotograf Boris Štajduhar. Njezinu gracioznost i razigranost iz drugog je kuta sagledala i glumičina ponosna sestra Mia Begović.

U sjećanje na plavokosu glumicu Enu Begović prekjučer je u sklopu 3. internacionalnog Supetrus Hoteli Festivala na Braču otvorena izložba fotografija. Sva lica lijepe Ene predstavio je fotograf Boris Štajduhar. Njezinu gracioznost i razigranost iz drugog je kuta sagledala i glumičina ponosna sestra Mia Begović.

Slike njene seke, koju ne može prežaliti, u njoj su probudile osjećaje tuge i sreće. Za razliku od Mije, Enin udovac Josip Radeljak, na izložbu nije niti došao. A za svoj izostanak novinarima se opravdao velikim obvezama vezanim uz svršetak Enine monografije.

Komentara 11

GU
Gudlica
18:54 25.07.2010.

Sargu123, koliko znam prometna nesreća je bila stjecaj loše Enine prosudbe a ne alkoholiziranosti. I kažnjena je ali uvjetno...

SA
sargu123
19:03 25.07.2010.

@Gudlica

JU
judita
17:36 25.07.2010.

\"Slike njene mlađe seke, koju ne može prežaliti, u njoj su probudile osjećaje tuge i sreće.\" - ako se ne varam Ena je starija sestra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije