Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršeni božićni dar

Ivo Gamulin Gianni i Glorija Gaynor začarali prepuni Lisinski

gamulin
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/4
22.12.2010.
u 22:24

Više od sat i pol prisutni su uživali u tradicionalnim božićnim napjevima, a u oduševljenoj publici bili su i Maja Blagdan, voditelj Tomislav Jelinčić sa suprugom, Mila Elegović, Špiro Guberina, Alka Vuica...

Uz pomoć glazbenih diva Glorije Gaynor, Doris Dragović i Valentine Fijačko, Ivo Gamulin Gianni priredio je publici u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski pravu glazbenu poslasticu i poklonio joj najljepši božićni dar. Više od sat i pol prisutni su uživali u tradicionalnim božićnim napjevima, a u oduševljenoj publici bili su i Maja Blagdan, voditelj Tomislav Jelinčić sa suprugom, Mila Elegović, Špiro Guberina, Alka Vuica... Posebno dojmljiv bio je Gannijev i Glorijin duet, no ništa nije moglo nadmašiti završnicu koncerta i svevremeni hit Glorije Gaynor "I Will Survive".

Komentara 7

DZ
dosadni_zlovenci
16:19 23.12.2010.

I ne baš toliko predivna večer... Mislim da je organizator vrlo svjesno obmanuo javnost promovirajući sinoćnji kocert. Naime, koncert je najavljivan kao kocert Glorie Gaynor i Ive Gamulina sa gostima, a u biti je bio kocert Ive Gamulina sa gostima među kojim je bila i Gloria Gaynor, što čini bitnu razliku.. Uglavnom, kocert je bio prilično dosadnjikav, pogotovo uzme li se u obzir raskošna produkcija za orkestrom HRT-a, zborom i plesnom skupinom s kojima se doista moglo napraviti čudo, ali nažalost sa potpuno neinteresantnom glavnom \"zvijezdom\" večeri..

DO
doktorica
14:46 24.12.2010.

Izvrsno!

LI
lisinski
13:44 23.12.2010.

Predivno veće u Lisinskom.Koncert je završio ovacijama i plesom zagrebačke publike.Drago mi je da ćemo snimku koncerta ponovno moći gledati na HRT-2, 25.prosinca 2010.godine u 21 h i 40 min.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije