Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro i svadba

Ivana Paris i Dino Bubičić u prosincu postaju roditelji

ivana paris
pixsell
13.06.2010.
u 20:34

Trudna sam već dva i pol mjeseca i Dino i ja očekujemo dijetebebu 27. prosinca. Vjenčanje u crkvi bit će prije toga, a slavlje ćemo prirediti na proljeće sljedeće godine – povjerila se Ivana svojim kolegicama.

Prvi Media festival na u Plitvicama okupio je brojne glazbene zvijezde (Tony Cetinski, Alka Vuica, Tereza Kesovija, Vlado Kalember, Nikol Bulat, Danijel Popović). Prvi se put se kao pjevačica okušala i Žana Štrbac, voditeljica na OTV-u i bivša stanarka Farme. Posjetitelji su mogli uživati i u modnim revijama (dnevna odjeća Fox, večernje haljine atelijera Hera i Nancy, vjenčanice Sposabela) koje su nosile poznate hrvatske manekenke i manekeni poput Ivane Paris, Kristine Lumbar, Nevie Bagić, Ines Španje, Dina Bubičića i Brune Oreškovića.

 

–Trudna sam već dva i pol mjeseca. Dino i ja očekujemo bebu 27. prosinca. Vjenčanje u crkvi bit će prije toga, a slavlje ćemo prirediti na proljeće sljedeće godine –- povjerila se Ivana svojim kolegicama.

 

Dino i ona uživali su tri dana na Plitvicama, a još se jedan par izdvajao šapućućitajući nježne riječi –- sadašnji mister Bruno Orešković i manekenka Kristina Lumbar.

 

– Prošla sam sve tri pješačke staze na Plitvicama –- rekla je Tamara Roglić, koja je uza Sanju Bjedov organizirala revije.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:35 13.06.2010.

Udarna vijest u cijelom Uzbekistanu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije