Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlade voditeljice

Ivana i Mara: Od audicije za "Briljanteen" smo nerazdvojne

briljanteen (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
23.10.2011.
u 09:00

– Sjećam se da sam jednom na Sljemenu srela Kristinu Krepelu, Anu Šarliju i Domagoja Novokmeta na biciklima i nisam mogla vjerovati da su to oni i da k tome još voze bicikle kao i ja.

Bez previše očekivanja i iz puke znatiželje glumica Ivana Horvat i studentica Grafičkog fakulteta Mara Modrić ovog su se ljeta prijavile na natječaj za nove voditeljice “Briljanteena”, i ne sluteći da će postati dio ekipe čiji rad obje prate odmalena. Prvi radni dan bio je ispunjen tremom i pokojom kapljicom znoja koju je uzrokovala nervoza od kamera.

– Najbolje je bilo kad smo došli na snimanje i svi nam govore – sad se okreni prema kameri tri, sad pogledaj u kameru dva, a nas dvije blijedo gledamo jer nemamo pojma gdje je koja kamera – priča Mara, kojoj je, nakon pet snimljenih emisija, ovaj posao toliko prirastao srcu da je kao iz topa kazala kako bi u dvojbi između struke i televizije odabrala ovo drugo. Odmah nakon audicije cure su pronašle zajednički jezik, a u svoj su klan prihvatile i voditelja Andriju Škaru koji je s osam godina rada u emisiji već starosjedilac.

– Andrija nam je pomogao oko svega, uputio nas je u cijeli princip rada i nakon svakog smo snimanja zajedno na kavi ili produžimo do grada na piće. S Marom provodim najveći dio vremena, bilo je to prisilno druženje koje se pretvorilo u super prijateljstvo – veli Ivana, kojoj je od tinejdžerskih dana Briljanteen bio omiljena emisija.

– Sjećam se da sam jednom na Sljemenu srela Kristinu Krepelu, Anu Šarliju i Domagoja Novokmeta na biciklima i nisam mogla vjerovati da su to oni i da k tome još voze bicikle kao i ja. Znam da sam onda pomislila oni su slavni, a rade iste stvari poput mene – prisjetila se Ivana i dodala da je bila jako sretna kad je srela Kristinu Krepelu i rekla joj kako je sada i ona voditeljica Briljanteena. Mari još nije sjelo da se svakog petka pojavljuje na malom ekranu i da je ljudi zamjećuju.

– Bilo mi je neobično kad mi je prijatelj s faksa rekao, hej, vidio sam te jučer na televiziji, ti vodiš Briljanteen, super si. Još mi ne dopire do mozga da se pojavljujem na televiziji – u jednom će dahu Mara objašnjavajući da je poznata po svojoj brbljavosti. Ivana baci oko na emisiju kako bi uvidjela gdje griješi, dok Marini roditelji ne mogu vjerovati da je to njihova kći.

– Rekli su: ovo nije naše dijete pa ti pričaš razgovijetno, tebe se razumije. Naravno, jako su ponosni – kaže Mara.

Voditelj Andrija Škare: Cure su unijele vedar duh u naš tim

Andrija Škare diplomirani je novinar s osmogodišnjim stažem u Briljanteenu zadužen za pisanje scenarija, a od ove sezone preuzeo je i voditeljsku poziciju.

– Nije bilo prevelikog straha jer imam iskustva s javnim nastupima, ali ipak je to pomalo neobična situacija. Sve ono što sam znao u teoriji sad sam morao primijeniti u praksi – objašnjava Andrija svoje snalaženje ispred kamera. Za svoje suvoditeljice kaže da su se odlično uklopile na mjesta koja su pripadala Ivi i Idi te su unijele svježu energiju, vedar duh i nove ideje u tim. Na pitanje očekuju li gledatelje i neke promjene u sadržaju Andrija kaže:

– Sve promjene uvijek su uvođene suptilno i promišljeno. Danas smo miljama daleko od tinejdžerskog magazina iz devedesetih u kojemu su se vrtjeli spotovi Kelly Family.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije