Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambiciozna pjevačica

Ivana Husar: Za sina Andreja tražim najbolje glazbene škole

'22.12.2011., Bjelovar, Skolsko-sportska dvorana - Ivana Husar Mlinac takodjer je bila glazbena zvijezda veceri u Bjelovaru. Naime, deveti po redu Bozicni gala koncert u organizaciji Turisticke zajedn
Foto: 'Damir Spehar/PIXSELL'
1/3
09.02.2012.
u 09:00

Pjevačica sinove Andreja Jonu i Tomu uči u školi pjevanja koju vodi s Martinom Tomčić Moskaljov

Svatko može naučiti pjevati, krilatica je kojom su se vodile Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov kada su potkraj rujna otvorile školu pjevanja u Zagrebu, a Ivana ponosno kaže da su u četiri mjeseca rada tu tvrdnju i opravdale.

Djeca poznatih

Dvije pjevačice onome što najbolje rade poučavaju svoje kolege, glumce, amatere, ali najljepše je, ističe Ivana, raditi s djecom.

– Osim osnova tehnika pjevanja, učimo ih i pravilnom disanju i tu se vide sjajni rezultati! Krenule smo s puhanjem balona, za što trebaju jaki trbušni mišići. U početku nije išlo, ali sada ga gotovo svaki polaznik napuše bez problema – otkriva glazbenica. Malu školu pjevanju pohađaju mališani od četiri do deset godina, među kojima ima i djece njenih kolega.

– Ne želim otkrivati imena jer su nam svi učenici jednako važni, bez obzira na to jesu li im roditelji poznati ili ne – kaže 34-godišnjakinja kojoj se na satovima nerijetko pridruže i sinovi Andrej Jona (6) i Toma (3).

Sinovi uključeni u sve

– Sudjelovali su i u uređenju interijera škole – smije se Ivana te otkriva svoje želje. – Već prikupljam informacije o najboljim školama ako se Andrej bude htio baviti glazbom. Bila bih najsretnija da se bavi produkcijom, u čemu je njegov otac Nino iznimno talentiran – zaključuje pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije