Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjet liječnika

Ivana Banfić odlučila ukloniti silikone iz grudi

'31. 05. 2008., Opatija - Ivana Banfic je na 12. Hrvatskom radijskom festivalu nastupila s pjesmom Treca sreca.  Photo: Nel Pavletic/24sata'
'Nel Pavletic/24sata'
26.01.2012.
u 08:20

Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, rekla je pjevačica za magazin Gloria.

Pjevačica Ivana Banfić priznala je da je prije 17 godina povećala grudi, no u posljednje vrijeme sve više razmišlja da ih ipak ukloni. Uz konzultaciju stručnjaka donijela je i konačnu odluku. Premda se boji anestezije, Ivana Banfić odlučila je ukloniti silikone kojima je 1995. godine povećala grudi.

Male probleme osjećala je za vrijeme trudnoće, a poticaj odlasku po savjet stručnjaka proizašao je iz afera koje se posljednjih godina vežu uz umetke, piše Gloria.

– Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, i već tada sam donijela odluku da ih nakon porođaja izvadim – rekla je pjevačica.

Komentara 1

JS
ja sam gladan
12:49 26.01.2012.

Da, i???. A kad će ugraditi ili izvaditi kontracepcijsku spiralu? Molimo informacije, jer to bitno ministarstvu zdravlja. I molimo nalaz PAPA testa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije