Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
converse block party

Ivan Šarić: Ne znam crtati, a ni vožnja skateom više nije za mene

šarić
Anto Magzan/Pixsell
21.09.2012.
u 20:00

– I u školi sam uvijek imao problema s likovnom umjetnošću, no zato sam tada bio vješt sa skateom

Zagreb je prvi put bio domaćin Converse Block Partyja na kojem su svoje umijeće pokazali skejteri, crtači grafita i hip-hop pjevači. Program je vodio Ivan Šarić, koji je otkrio da se oduvijek divio ljudima koji znaju crtati.

– Ne znam povući ni ravnu liniju, a kamoli nešto smisleno nacrtati. I u školi sam uvijek imao problema s likovnom umjetnošću, no zato sam tada bio vješt sa skateom. Nedavno sam bio nostalgičan pa sam opet stao na njega i zaključio da to više nije za mene – smije se Ivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije