Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u srpnju

Ivan Rakitić i zaručnica Raquel dobit će – kćer!

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
12.03.2013.
u 23:09

Rakitić je obitelji i prijateljima priopćio da će njegova buduća supruga Raquel Mauri početkom srpnja na svijet donijeti djevojčicu

Uoči 25. rođendana hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić doznao je da će njegova zaručnica Raquel roditi kćer, piše Story. Uspješni sportaš u nedjelju je proslavio 25. rođendan u svom novootvorenom tapas baru u središtu Seville, gdje živi posljednje dvije i pol godine, imao je još jedan razlog za slavlje. Obitelji i prijateljima priopćio je da će njegova buduća supruga Raquel Mauri početkom srpnja na svijet donijeti djevojčicu.

– Pratim Raquel na svaki ginekološki pregled i baš smo nedavno doznali da u našu malu obitelj stiže djevojčica. Lagao bih kada bih rekao da sam imao ikakvih drugih želja osim da s trudnoćom i porođajem sve prođe u najboljem redu. Sretni smo jer se termin porođaja bliži, a tada počinju najslađe brige i obveze. To nas jako veseli jer sam oduvijek znao da želim imati veliku obitelj i skladan dom. Za mene je to smisao postojanja – rekao je Rakitić.

>>Rakitić bolji od Pranjića: Hat-trick Negreda za pobjedu Seville

Komentara 1

Avatar ambasadoor
ambasadoor
07:59 13.03.2013.

Neka vam je sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije