Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Ivan Čvrljak: Nismo se još dogovorili o skrbništvu i novcu

Ivan Čvrljak
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/3
30.06.2011.
u 22:00

Marijanin muž prvi put nakon svršetka Big Brothera progovorio je o planovima za budućnost, brakorazvodnoj parnici i skrbništvu nad kćeri Korinom

Nema kafića u Šibeniku na stolovima kojega ne leže dnevne novine i časopisi s čijih naslovnica vrište imena Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića te fotografije tog reality-para, ali i njezina prevarenog supruga Ivana. Upravo zato Ivan Čvrljak i njegova obitelj nemaju snage za razgovor s medijima, a teško im je napustiti i obiteljsku kuću nedaleko od središta grada. Ipak, prije no što se otisnuo na more, Marijanin suprug odlučio je progovoriti za Večernji list:

 Dioba novčane nagrade

 – Trenutačno je jedino što želim biti nebitan – zavapio je. Upotrijebivši izraz koji je obilježio ovu sezonu Big Brothera, a kojim se koristi i njihova dvoipolgodišnja kći Korina, Ivan je još jednom pokazao da je, usprkos težini situacije, zadržao smisao za humor, ali i normalnost po kojoj ga njegovi prijatelji poznaju. – Nama je dosta ove priče. Sutra krećem na brod i neće me biti neko vrijeme u državi. Volio bih kad bi me svi ostavili na miru – iskren je bio jučer u razgovoru.

 Na pitanje kako se osjeća sad kad je završio Big Brother, kad se Marijana vratila, doduše u roditeljsku kuću u Kninu, i kad joj je odveo kćer i osobne stvari, samo je uzvratio: – Ah, dobro sam koliko čovik može biti u ovakvim okolnostima.

 O brakorazvodnoj parnici i skrbništvu nad kćeri, za koju se pisalo da će pripasti Marijani, Ivan je suzdržan: – O svemu ćemo se ljudski dogovoriti – kaže smireno otkrivajući da potezi njegove supruge nisu uništili ono dobro i pošteno u njemu.

 Iako su se pojavili napisi da je Ivan spreman odreći se svog dijela novčane nagrade koju je Marijana Čvrljak zaradila u Big Brotheru, on na spomen 104 tisuće eura daje isti odgovor: – O svemu ćemo se tek dogovoriti. Nitko se ničega nije odrekao niti smo se o ičemu već dogovorili. Umoran od svega, posljednje sate na kopnu iskoristio je za druženje s obitelji i spremanje na put, a njegovi ukućani jednako su izmoreni.

Kraj skandala

– Mojoj obitelji ovo je već previše. Jedva čekamo da cijeli skandal ostane iza nas. Razumijem brata što se povukao na tri mjeseca – kazala nam je Ivanova sestra Dragana, koja mu je bila najveća podrška i koja je osudila Marijanine postupke. Šogorica joj je, priznala je, bila poput sestre, a sad ne želi o njoj govoriti.

A priča o ljubavnom trokutu Šibeniku je dosadila iako će rijetki odbiti upustiti se u raspravu tko je negativac – Marijana ili Nemeš. No, jednoglasni su kad treba stati u obranu sugrađanina I. Čvrljka, za kojeg tvrde – ponio se kako je najbolje znao. Svi imaju nešto reći jer svi znaju nekoga iz Marijanine ili Ivanove obitelji: Znam mu babu – kažu stariji građani, a oni mlađi sjećaju se Marijane i njezine sestre iz šibenskih kafića i noćnih klubova. Ipak, najčešća reakcija Šibenčana je:– Šteta što naš grad, ovako lijepo mjesto, ljudi u cijeloj regiji najviše znaju po Marijani – šibenskoj nevjesti preljubnici!

Komentara 70

VI
viluk007
22:41 30.06.2011.

Ivan, budi srecan sto si se resio od ta droca, jer to e krajne nemoralna licnost, prica o seks a govori da e to ljubav. Pa cela familija se nemoralno ponasa videli smo da ju e tatko poljubio dva putaa u usta pred celim narodom. Verovatno ta krezava nakaza sa njom ima i ljubav (citaj seks). Krezava nakaza je rekao da se odrice kceri verovatno tada u afektu radi ljubomore. Krezava nakaza prica da e branitelj, verovatno nije, jer licnost koja ljubi svoj kcer u usta pred televizija nemoze da budne moralna kako branitelj. Drzi se i ne zali ima mnogo lepih i dobrih devojaka na svetu. pozdrav.

OB
-obrisani-
06:51 01.07.2011.

I jos samo jedno.... Zenu prozivati i nazivati pogrdnim imenima,a muzu joj porucivati da uzme novac iz BB,jer mu pripada Gdje je tu logika ,znaci za djeljenje novca je dobra ,a inace je *.......va...... Ajde udrite se po glavi.... Mozdada se sjetite sto pricate i to vi koji ovdje moralisete...

OB
-obrisani-
22:23 30.06.2011.

imaj malo ponosa, mandove ! ne ponašaj se ko pimp a za dijete se bori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije