Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni luksuz

Iva Majoli i Stipe Marić u Hvaru odmaraju na jahti Idore Hegel

majoli (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/9
26.07.2010.
u 15:04

Jahtu ''Mark One'' u nedjelju su usidrili u uvali Ždrlica. Iva i Stipe ubrzo su im se pridružili, a do jahte su došli gliserom.

Mali predah od dočekivanja gostiju u svom japanskom restoranu Sora u Hvaru bivša tenisačica Iva Majoli (32) i njezin suprug Stipe Marić (29) potražili su na jahti bivše klizačice Idore Hegel (27) i njezina supruga splitskog poduzetnika Jakše Mrčela.

Jahtu ''Mark One'' u nedjelju su usidrili u uvali Ždrlica. Iva i Stipe ubrzo su im se pridružili, a do jahte su došli gliserom.

Dok se Idora s prijateljicama sunčala i igrala sa psićem Godzillom, Stipe je izbjegavao najjače sunce i mazao se kremom. Poduzetnik i bivša tenisačica nježno su se grlili i ljubili, a u jednom im je trenutku i kći Mia dotrčala u zagrljaj.

Ljetni odmor Iva će nakratko prekinuti početkom kolovoza kada će s Martinom Hingis odigrati humanitarni meč koji će se, šuška se, umjesto 8. kolovoza, održati dan kasnije. Naime, kako je za 24 sata potvrdio hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić, premijerka Jadranka Kosor voljela bi doći gledati meč, a 8. kolovoza mora biti na Sinjskoj alci pa joj dan poslije više odgovara.

Komentara 4

ŠI
šimuka
16:47 26.07.2010.

Baš sam se bio zabrinuo za nju.Ajde ,sad kad znam da je na Hvaru,odmah mi je lakše.

LU
lulu
17:48 26.07.2010.

a je se ta hegelica ubacila ...

LU
Lujo123
23:10 26.07.2010.

A i kosorova nema pametnijeg posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije