Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzeo prednost

Iva Gačić doživjela prometnu nesreću; oporavlja se u bolnici

Panelisti napustili predavanje na WMF-u (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
28.12.2011.
u 16:05

Nesreću je, prema izvješću policije, skrivio 57-godišnji vozač Audija koji je dolazeći iz smjera Ulice Rijeznica oduzeo prednost I. Gačić te udario u njezin Peugeot

Iva Gačić, direktorica informativnog programa Nove TV i dugogodišnja televizijska novinarka teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u utorak oko osam sati dogodila na zagrebačkoj Markuševačkoj cesti.

Nesreću je, prema izvješću policije, skrivio 57-godišnji vozač Audija A4 koji je, dolazeći iz smjera Ulice Rijeznica, oduzeo prednost I. Gačić te udario u njezin Peugeot 308.

Vozač je lakše ozlijeđen, a oboje su u KBC-u Zagreb.

– Prijelomne su ozljede sanirane i sada se oporavlja. Zahvalila je svima na brizi i najavila skori povratak svim obvezama – rekla je Vedrana Cvetko s Nove TV.

Komentara 12

Avatar GLAVNISUDAC
GLAVNISUDAC
16:48 28.12.2011.

a koja je ta ? Markuševac-audi-hercegbosna....

AD
adrian1
17:31 28.12.2011.

kome je to bitno, osim njenoj obitelji i zaposlenima na Novoj??!!

PA
parasa
16:36 28.12.2011.

strašno važna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije