Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Ines Huskić nakon nastupa na HTZ-u postala voditeljica

ponton (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/9
10.06.2011.
u 21:00

Najduži festival na Jadranu 17. lipnja otvara Neno Belan i Fiumens u Zadru, a 25. lipnja Gibonni će na festivalskoj pozornici ponoviti svoj nastup od prošle godine organiziranom na sličan način.

Njezin prekrasan glas još uvijek odzvanja studijem showa Hrvatska traži zvijezdu, a Ines Huskić već gradi karijeru i u nekim drugim smjerovima. Bivša natjecateljica HTZ-a okušala se i kao voditeljica, a svoju prvu voditeljsku gažu odradila je u zagrebačkom baru Maraschino gdje je predstavljen program prvog Ponton Festivala koji će se od 17. lipnja do 20. kolovoza održati u Zadru.

Live streamingom Maraschino u Zagrebu bio je povezan s onim u Zadru gdje je program vodio Danijel Dizdar, također bivši kandidat talent showa. Predstavljanju festivala prisustvovali su manekenka Anita Dujić, komičar i voditelj Ivan Šarić, Jelena Radan, Ines Preindl, Marija Borić, Duško Modrinić i druge domaće zvijezde.

Najduži festival na Jadranu 17. lipnja otvara Neno Belan i Fiumens u Zadru, a 25. lipnja Gibonni će na festivalskoj pozornici ponoviti svoj nastup od prošle godine organiziranom na sličan način. Nakon ova dva lipanjska koncerta 7. srpnja u Zadar stiže Tony Cetinski, 15. srpnja rezerviran je za nastup Severine dok će ljubitelji disko zvuka 20. i 21. srpnja uživati u programu Studio 54 uz DJ nastupe uživo. 7. i 8. kolovoza održavat će se hip-hop festival na kojem će uz glazbenike sudjelovati plesači i crtači grafita. Za ljubitelje ekstremnih sportova rezervirani su datumi od 27. do 30. srpnja za koje je najavljeno natjecanje u wakeboardingu. Ovogodišnji Ponton festival završava 20. kolovoza s Noir festivalom.

Specifičnost festivala je pontonska pozornica na samoj površini mora s koje će se moći istovremeno pratiti s nekoliko lokacija – sa zadarskog mosta, s obale kralja Tomislava i kneza Branimira te sa terase bara Maraschino te iz brodica i barki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije