Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Ines Bojanić: Nisam od onih koji će tugovati zbog ispadanja!

ines bojanić
HTV
18.04.2010.
u 15:28

Počela sam se odlično zabavljati zbog čega sam poput ostalih priželjkivala prolazak dalje, ali ostali su najbolji. Naše tugaljive pjesme ovog puta nisu pronašle put do gledatelja - iskrena je bila glumica

- Sudjelovanje u šou “Zvijezde pjevaju” nisam shvatila previše ozbiljno, zato i ne tugujem zbog ispadanja. Bilo je to lijepo, opušteno i jedno sasvim novo iskustvo u kojem sam uživala dok je trajalo. Sad idemo dalje! Istina, počela sam se odlično zabavljati zbog čega sam poput ostalih priželjkivala prolazak dalje, ali ostali su najbolji. Naše tugaljive pjesme ovog puta nisu pronašle put do gledatelja - iskrena je bila glumica Ines Bojanić koja se uz svog mentora splitskog pjevača Giuliana preksinoć oprostila od HTV-ova najpopularnijeg glazbenog natjecanja. O svom učitelju Ines ima samo riječi hvale, no on nije bio jedini koji joj je pomogao u njenoj opuštenoj zadaći učenja pjevanja.

 

- Zbog udaljenosti od nekoliko stotina kilometara Giuliano i ja nismo vježbali često kao ostali, ali uvijek su uskakali njegovi prijatelji poput Ivane Husar-Mlinac. Ona je bila moja druga učiteljica kojoj sam također zahvalna što sam ovako daleko dogurala u šouu - rekla nam je Ines dodavši kako je vježbanje s Giulianom uvijek bilo zabavno.

 

- On je prvenstveno dobar čovjek. Kao roditelji male djece imali smo, osim nota, i drugih zajedničkih tema - kaže požeška glumica čija je najvatrenija navijačica pred malim ekranima bila jednoipolgodišnja kći Katja.

 

- Katja je još malena, hvala Bogu što još ne zna govoriti pa nije mogla kritizirati mamu u ulozi pjevačice, no svaki put kad bi me vidjela na televiziji znatiželjno bi se zagledala u mene i viknula: Mama, mama! Drago mi je što ću se sad opet posvetiti suprugu i kćeri. U lipnju me očekuje novi projekt u varaždinskom kazalištu, a do tada ću se naguštati s familijom - rekla nam je Ines koja je preksinoć posebno blistala u vrlo ženstvenim haljinama zbog čega ju je Vanna nekoliko puta pohvalila za savršen izgled. Za razliku od Vanne, Hus i Nikša Bratoš ostali su imuni na besprijekoran vizualni dojam što su pokazale i njihove ocjene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije