Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ovo ljubav...

Indira se prvi put nakon razvoda od Narcisa pojavila u javnosti

Indira u kinu
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/6
28.04.2010.
u 16:43

Stihovi pjesme savršeno opisuju trenutačnu Indirinu situaciju, a refren ide: “Nije ovo ljubav, nisu ovo ruke koje znam, nije ovo čovjek kojeg volim, samo stranac kojeg poznam.”

Naoružana dobrim raspoloženjem i velikim osmijehom, Indira Vladić “odradila” je svoje prvo pojavljivanje u javnosti otkako se doznalo za njezin razvod od Narcisa Mujkića. U društvu Tomislava Jelića Kamenog iz Colonije i njegove supruge Nikoline u utorak navečer pojavila se na premijeri filma “Iron man 2” u zagrebačkom Branimir centru.

Posljednjih mjesec dana pjevačica je uspješno izbjegavala medije, nije se javljala na telefon niti se pojavljivala na društvenim događanjima, sve kako bi izbjegla neugodna pitanja o razlozima raspada svojeg devetogodišnjeg braka, što je izbjegla i jučer.

Odmah nakon što su mediji doznali za krah braka, Narcis je krivnju preuzeo na sebe, što se poslije pokazalo i opravdanim jer se otkrilo da već neko vrijeme ljubuje se 20-godišnjom Sarom Dobranić, plesačicom grupe Colonia. Zbog ljubakanja sa šefičinim mužem Sara je nedavno dobila i otkaz.

No Indira u širokom luku zaobilazi te tračeve i posvetila se nastupima s Colonijom koji se sve više zahukavaju kako se ljeto bliži te radu na novom albumu koji uskoro izlazi. Jučer je tako u 18 sati na Narodnom radiju premijerno pušten remiks Colonijine pjesme “Stranac”, čiji tekst potpisuje Boris Đurđević.

Stihovi pjesme savršeno opisuju trenutačnu Indirinu situaciju, a refren ide: “Nije ovo ljubav, nisu ovo ruke koje znam, nije ovo čovjek kojeg volim, samo stranac kojeg poznam.”

Komentara 1

Avatar mliniški
mliniški
17:59 28.04.2010.

Bio sam uvjeren da je to gattara, a ono pjevačica, koja sam ja budala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije