Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

IL DIVO pjevali za britansku kraljicu!

IL DIVO
PR
Autor
PR članak
17.05.2012.
u 13:58

Najpoznatiji (i najšarmantniji) svjetski klasični multinacionalni kvartet IL DIVO dolazi u Hrvatsku!

Ovaj vikend britanska kraljica Elizabeta II. proslavila je dijamantni jubilej – 60 godina na tronu! IL DIVO su svojim nastupom uveličali ovaj povijesni događaj. U nedjelju, 13. svibnja 2012. godine imali su posebnu čast i privilegiju zapjevati za kraljicu! Urs, Sebastien, Carlos i David veličanstveno su izveli nastup za Elizabetu II., Philipa i ostale članove kraljevske obitelji.

Hrvatskoj publici, IL DIVO će se predstaviti 17. rujna 2012. u Areni Zagreb.

Tko bi ikada pomislio da ću ići na čaj s kraljicom?“ – kroz šalu je na službenoj IL DIVO stranici napisao Sebastien.

Nakon samog nastupa, Carlos je izjavio i svi se slažu s njim: „Nastupiti na kraljičinoj jubilarnoj dijamantnoj proslavi zaista je nevjerojatno iskustvo. Fantastično je biti dio tako predivnog događaja.“

Na kraljičinu jubileju nastupilo je 1100 izvođača iz cijeloga svijeta. U programu je, uz glazbenike i plesače, sudjelovala vojna i konjička povorka s više od 550 konja. Uz IL DIVO, istaknutiji izvođači koji su nastupili u nedjelju su Susan Boyle, Abigail Washburn, američki violinist David Garrett, legendarni australski zabavljač Rolf Harris te vodeći afrički izvođači Nairobi Chamber Chorus & Watoto Children's Choir. Kraljičina poruka povodom godišnjice koju je poručila još u veljači glasi: „Nadam se da ćemo se u ovoj posebnoj godini podsjetiti na moć zajedništva i okupljajuće snage obitelji, prijateljstva i dobrosusjedskih odnosa, čijim sam primjerima mogla posvjedočiti tijekom svoje vladavine.“ Cijela 2012. godina će u Velikoj Britaniji biti obilježena nizom proslava kraljičinog jubileja. Uz Olimpijske igre, ovaj događaj stavlja Veliku Britaniju u fokus svjetskih zbivanja.

Elizabeta II. je ove godine napunila 86 godina. Na prijestolje je sjela prije 60 godina, 6. veljače 1952. nakon smrti svojega oca, kralja Georgea VI. Šest desetljeća vladanja nadmašila je jedino njezina šukunbaka, kraljica Viktorija koja je na tronu provela 63 godine i 7 mjeseci. Elizabeta II. je od 1947. u braku s princom Philipom i imaju četvero djece.

Najpoznatiji (i najšarmantniji) svjetski klasični multinacionalni kvartet IL DIVO
dolazi u Hrvatsku! U sklopu europskog dijela svjetske turneje, kvartet operno školovanih zgodnih pjevača nastupit će u ARENI ZAGREB, 17. rujna 2012. Budući da IL DIVO iznimno cijene svoju publiku, nema sumnje da će i njihov koncert u zagrebačkoj Areni biti veličanstveno izveden!

Ukoliko još nemate svoju ulaznicu, preporuka je da požurite na najbliže prodajno mjesto. Il Divo će vas oduševiti svojim izvedbama! Ulaznice za zagrebački koncert, pun komunikacije, emocije i strasti koji će se održati 17.09.2012. u Areni u prodaji su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?