Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije tajna

Igor Štimac ne krije koliko je zaljubljen u svoju Lanu Bucat

igor štimac
pixsell
11.07.2010.
u 16:29

Da iskre između 43-godišnjega nogometnog trenera Igora Štimca i 14 godina mlađe Splićanke Lane Bucat nisu tek kratkog daha, preksinoć je svima dao do znanja i sam Igor pozirajući sa svojom novom djevojkom u solinskom hotelu President.

Da iskre između 43-godišnjega nogometnog trenera Igora Štimca i 14 godina mlađe Splićanke Lane Bucat nisu tek kratkog daha, preksinoć je svima dao do znanja i sam Igor pozirajući sa svojom novom djevojkom u solinskom hotelu President.

Igor i Lana prvi su put viđeni zajedno prije nekoliko mjeseci na privatnoj proslavi u jednome zagrebačkom restoranu, gdje su ih fotografi snimili u strastvenom zagrljaju. Igora su te fotografije iznenadile jer je ipak bila riječ o privatnoj zabavi, ali, kaže, nema što kriti jer je u ozbiljnoj vezi.

 

- Nemam namjeru na široko pričati o tome jer mi ne pada na pamet postati dio svijeta kojem pripadaju Ante Gotovac ili Josip Radeljak. Ja, kao i svi drugi, nekome dajem emocije i posvećujem svoje vrijeme. Dogodila mi se ljubav - izjavio je tad Štimac. Par je viđen i na splitskoj plaži kako izmjenjuje poljupce, ne obazirući se na znatiželjne fotografe.

 

Bivši nogometni reprezentativac nije dugo očajavao zbog svojega propalog braka sa Suzanom Štimac, brzo je našao utjehu u mladoj i zgodnoj Splićanki koja je već upoznala njegovu djecu, sina Luku (19) te kćeri Deu (11) i Miju (16).

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar commentator
commentator
16:52 11.07.2010.

Bravo! nema se šta \"kriti.\" Puno lijepih želja obama (šalje vam O\'bama, šalim se : )

OB
-obrisani-
00:16 12.07.2010.

Sada kada znamo da se Igor Štimac ponovo zaljubio sve če u našim životima biti lakše i ljepše..

OB
-obrisani-
11:56 12.07.2010.

hehehehehehehehehe dok on voli nju, ona voli njegovu lovu hehehehehehehehe sad je 1:1 hehehehehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije