Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatin ponos

Igor Štimac dobio četvrto dijete, Lana Bucat rodila sina Ivana

'31.07.2011., Stella Maris, Umag - 22. ATP Studena Croatia Open, finalni mec izmedju Marina Cilica (CRO) i Alexandra Dolgopolova (UKR). Igor Stimac. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
26.01.2012.
u 08:41

Dječak težak 3860 grama na svijet je došao oko tri sata ujutro u splitskom rodilištu, piše Slobodna Dalmacija

Bivši nogometaš i trener Hajduka Igor Štimac u noći na četvrtak dobio je četvrto dijete, sina Ivana. Njegova zaručnica Lana Bucat i mališan su odlično, porođaj je prošao bez komplikacija, a Ivan je težak gotovo četiri kilograma i dugačak 51 centimetar.

– Sve je super, bio sam s njima odmah nakon porođaja i oboje su dobro – rekao nam je ponosni tata.

Termin za porođaj Lani je bio 30. siječnja, no mali Ivan odlučio je malo iznenaditi roditelje pa su u splitskoj bolnici završili četiri dana ranije. Prošla dva mjeseca par je proveo u malo blažem ritmu jer je Lana čuvala trudnoću. Novogodišnje blagdane proveli kod kuće, a cijeli je siječanj prošao u slatkom iščekivanju. Bivši nogometaš već ima troje djece, s bivšom suprugom Suzanom, 13-godišnju kćer Deu, 16-godišnju Miju i najstarijeg 21-godišnjeg Luku, koji u Švicarskoj studira međunarodni biznis.

Komentara 23

DK
dkatica2
09:11 26.01.2012.

čestitke gospodinu Štimcu ----------------------------------

PI
piranha
10:58 26.01.2012.

Čestitamo gospođa Lana na rođenju sinčića i puno zdravlja Vam želim obadvoma,međutim Večernjače i gospodine Dasoviću kakva je ovo vijest postali ste žuti tisak.Štimcu se očito kosa na glavi prorijedila vjerovatno fuš sadnja.

Avatar GERO2
GERO2
21:16 26.01.2012.

Pa zar nije Markovic otac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije