Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavi iz Sulejmana

Ibrahim paša i lijepa Hatidže ljubavni su par i u stvarnosti

Sulejman Velicanstveni (1)
Foto: RTL
1/5
07.09.2012.
u 16:00

Glumca turski mediji često nalaze u baru kako pijan koketira s djevojkama. No kemiju između Okana Yalabika i Selme Ergeç kolege iz “Sulejmana Veličanstvenog” odmah su primijetili

Iako su Ibrahim paša i sultanija Hatidže sporedni likovi u seriji “Sulejman Veličanstveni”, njihova ljubavna priča zainteresirala je mnoge. Tajni noćni sastanci, skriveni pogledi i nježni dodiri sultanove sestre i njegova najboljeg prijatelja iz dana u dan privlače gledatelje pred malim ekranima.

Osim što su Ibrahim i Hatidže par u seriji, glumci koji ih igraju Okan Yalabik i Selma Ergeç proživljavaju romansu i izvan seta. Premda su poprilično šutljivi kad je njihova privatnost u pitanju, Selma i Okan koristili su svaki slobodni trenutak za zajednička druženja, a tek su pred kraj snimanja druge sezone i javno priznali ljubav. I njihove kolege iz serije primijetili su da je odnos između glumaca više nego profesionalan.

Pesimist po pitanju braka

No, ako je vjerovati turskim medijima, par u posljednje vrijeme proživljava krizu. Lijepa Selma, koju smo gledali kao Defne u seriji “Asi”, navodno ne može više trpjeti raskalašeno Okanovo ponašanje, naročito ne njegovo pijano očijukanje s mladim djevojkama po istanbulskim kafićima. Priča zasad ostaje na nagađanjima jer nitko od njih dvoje informaciju ne želi potvrditi. Selma, rođena Njemica koja se uz glumu bavi modelingom, dizajniranjem, a po zanimanju je liječnica, čini se da nikad o braku s Okanom nije razmišljala.

– Brak je najčudnija stvar na svijetu. Zaljubljeni ste, postoje snažne emocije, a zatim odlazite u državnu instituciju i kažete: “Molim vas, možete li dati papir koji će potvrditi našu ljubav?”. Prije braka se svako jutro budite s mišlju “danas želim biti s voljenom osobom”, a u braku s mišlju “danas ne želim ovu osobu pokraj sebe, ali što da radim, u braku smo”. Postoje i druge stvari na koje treba misliti. Jer osoba koja se svako jutro budi pokraj vas nije svakog dana ista. Jednog dana je sasvim razumijete, već sljedećeg nikako. Ja sam baš pesimist po pitanju braka – izjavila je 34-godišnja glumica.

Odbjegli mladoženja

Njen vršnjak Okan u ljubavi nije imao sreće. Pravi skandal izbio je 2010. godine kada je samo nekoliko tjedana prije vjenčanja ostavio zaručnicu, glumicu Hande Soral. Iako ga prati glas zavodnika i ljubitelja noćnog života, Okan za sebe tvrdi baš suprotno.

– Više volim provoditi mirnu večer kod kuće uz prijatelje ili dragu osobu. U stvarnosti sam drugačiji od Ibrahim paše. Vrlo sam povučen i stidljiv – kaže Okan, koji je za ulogu u “Sulejmanu” dobio nagradu za najboljeg glumca u Turskoj 2011. godine.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
drznedaj
16:22 07.09.2012.

Santa Barbara je bila za Oskara naspram ovih

DU
Deleted user
16:18 07.09.2012.

Zanima me samo kada će konačno biti kraj svim tim blesavim sapunicama, neovisno jesu li turske, brazilske, meksičke ili čije već jesu? Što nas truju tim glupostima? Kad vidim reklame za neku sapunjaru pa neka "junakinja" urla iz sve snage,, a krv joj curi po ustima, dođe mi da pošaljem k vragu tv u potpunosti i prestanem plaćati trv pretplatu.

QW
qwas33333
16:36 07.09.2012.

oćel se na kraju napokon pokazat taj sulejmanov veličanstveni i hoće li Ugur Naguz nać muškarca svog života?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije