Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki party

I NIkola Karabatić došao na koncert Jole i Rozge u Auroru

aurora (1)
Foto: pixsell
1/8
23.06.2011.
u 14:55

Joško Čagalj Jole održao je u srijedu koncert uoči 20. rođendana primoštenskog kluba, a na sceni mu se pridružila i Jelena Rozga dok se među gostima zabavljao i rukometni francuski reprezentativac

Primoštenski klub Aurora opet se zagrijao za veliku ljetnu zabavu i to proslavom svojeg 20. rođendana na kojoj su nastupili Joško Čagalj Jole i Jelena Rozga.

Okupilo se mnoštvo veselih i pjevanja i plesa željnih mladih ljudi, a među njima je bio i francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić.

Sportaš koji je bio u vezi s Blankom Vlašić, veliki je ljubitelj zabava na hrvatski način, a u Auroru već tradicionalno posjećuje svake godine.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kanonik
kanonik
15:47 23.06.2011.

Opasan je Nikola da nam on i Rozgu ne razoruža.

Avatar kunopas
kunopas
16:09 23.06.2011.

Neće, ne boj se. Barem ne jako. Vidi zadnju fotku. Ali gay je OK ;) Neka Niđo samo uživa u što god se uvalio. Kad bi svi tako radili, bilo bi manje drame / stresa, i više dobrog rukometa ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije