Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta

I. Jabuka: S Đanijem zapjevam, ali tiho jer je on kralj vokala

Đani Stipaničev
Marko Prpić/PIXSELL
09.11.2012.
u 08:00

Stipaničev i HTV-ov urednik rođaci su iz Tribunja, a ondje ljetuje i Ivana Kovač koja je bila među 250 gostiju na promociji

Sjajnu feštu priredio je sinoć Đani Stipaničev (43) u zagrebačkom restoranu Skender gdje je promovirao album “Dalmacijo od kamena” s deset novih skladbi s autorskim potpisom Nenada Ninčevića. Poznatog Tribunjca došli su podržati drugi glazbenici, ali i kolege glumci iz kazališta Komedija, sportaši, političari... Skupilo se društvo od 250 gostiju, među njima i Ivana Kovač koja Đanija poznaje od djetinjstva iz Tribunja, gdje pjevačica ima kuću.

– Đani bi s društvom dolazio u jedan kafić, pjevali bi, a on je uvijek bio najgrleniji – prisjetila se Ivana. Na promociju je došla s dečkom Elvirom Hasanhodžićem te nam povjerila da Elvir baš ne voli posjećivati društvena događanja.

– Kad je o tome riječ, daje mi minimum i poštujem to. Neno Ninčević obožava Olivera pa je više došao zbog njega nego zbog mene – nasmijala se pjevačica. Iz Tribunja je i HTV-ov urednik i novinar Ivan Jabuka koji je došao sa suprugom Petrom.– Đani i ja smo rođaci, a i pjevao je na mojoj svadbi. Za ljetnih druženja znamo i skupa zapjevati, ali ja utiho jer je Đani ipak kralj vokala – otkrio je Jabuka čiju je 11-mjesečnu kćer Ivu čuvala Ivanova punica.

– Iva je stala na noge, očekujemo da počne i samostalno hodati. Njezina prva riječ, na žalost, nije bila tata, nego mama – kaže informativac. Uz dobru kapljicu i zalogaj, glavna zvijezda večeri goste je počastila novim pjesmama uz pratnju benda. Nastup je pljeskom nagradila i ponosna deset godina mlađa supruga Nelli. – Njen angažman oko promocije nije figa u džepu. Oboje smo vrlo društveni, a Nelli me uvijek podržava pa tako i sada – kaže Stipaničev. Dok su tata i mama slavili, kćeri Laru i Karlu čuvali su baka i djed.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije