Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

I da sam strašno bogata ne bih gubila dodir s realnosti

'22.04.2010, Zagreb - U kazalistu Gavella odrzala se premijera predstave Dolina ruza. Ecija Ojdanic sa suprugom Robertom Orhelom.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
15.08.2011.
u 14:18

Ecija Ojdanić zvijezda nove serije "Larin izbor" koja će se na jesen prikazivati na Novoj TV govori o djeci, ulozi i odmoru

U novoj seriji Nove TV "Larin izbor" uloga posesivne majke, koja misli da najbolje zna što je najbolje za njezinu obitelj i koja se nikako ne slaže s izborom životne partnerice svoga sina, pripala je glumici Eciji Ojdanić.

Majka ste sina Jakova i kćeri Cvite. Što je za vas prihvatljiviji izbor - 'zla' svekrva ili punica kojoj nijedan zet nije dovoljno dobar?

– Nemam se namjeru petljati u njihov izbor, nego im vjerovati. Mislim da ću biti osjetljivija na Cvitu. Strah me i pomisliti kako se sve muškarci mogu postaviti.

Nela je veoma bogata. Da ste na njezinome mjestu, na što biste vrlo lako trošili?

– Sigurno bih i tada bila socijalno osviještena. Ne bih izgubila dodir s realnosti.

Gledate li serije ili filmove u kojima igrate? I jeste li kritični ili ponosni?

– Jako sam kritična. Kad sam prvi put gledala "Kazalište u kući" bila sam poprilično nezadovoljna, no kad se s vremenskim odmakom ponovno repriziralo pa sam opet gledala pomislila sam kako nije tako loše.

Odmor iz snova za vas je - gdje? I s kime?

– Svejedno je gdje. Važno je samo biti uz ljude koje volim i s kojima se osjećam dobro. Ne privlače me jahte, raskoš jer mislim da ta bogatstva plaćaju svoj danak. Nisam materijalist i hvala Bogu što ne moram razmišljati kako ću platiti režije i čime kupiti hranu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije