Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo snimanje

I Branko Đurić Đuro dobio važnu ulogu u filmu Angeline Jolie

branko đurić
pixsell
27.09.2010.
u 12:32

Đuro je ulogu dobio jer ga je Angelina primijetila u filmu “Ničija zemlja” koji je prije nekoliko godina osvojio Oscara, kao i u filmu “Triage” u kojem igra s Colinom Farrellom.

– Da mi je netko rekao da će mi supruga jednoga dana biti ljubomorna na Angelinu Jolie, umro bih od smijeha – kazao je Branko Đurić Đuro, glumac, glazbenik i redatelj, prije nego što je otputovao u Mađarsku na “randevu” s prelijepom hollywoodskom divom. Ondje se naime, od jučer snima njezin filmski redateljski prvijenac, još uvijek bez službenog naslova, u kojem je Đuro dobio jednu od uloga.

Glavobolja zbog maila

Šarmantni šaljivac Angelinu je osvojio preko kino-platna – glumeći u Oscarom nagrađenoj “Ničijoj zemlji”. No odluka da ga pozove na audiciju i dovede u Budimpeštu pala je nakon što je 35-godišnjakinja pogledala Sarajlijin prvi uradak na engleskom jeziku – “Triage”. Vidjevši ga pokraj poznatog Collina Farella, Angie više nije dvojila... Branko Đurić dobio je ulogu, a njegova supruga Tanja Ribič glavobolje!

Naime, Angelina Jolie, poznata po tome što je Brada Pitta rastavila od glumice Jennifer Aniston te što je, šuškalo se, na snimanju pokušavala snubiti i kolegu Johnnyja Deppa, i Tanji Ribič zatresla je tlo pod nogama. U e-mailovima kojima se o ulozi dogovarala s njezinim suprugom Jolie si je dala dosta slobode pa mu je umjesto službenog potpisa pisala “Love, Angie”. Slovenku s kojom Đuro ima kćeri Zalu i Elu to je, navodno, jako zabrinulo.

Angelina trupa

Suprug ju je morao opustiti šalama, no nadamo se ne onima koje je “bacao” na završnoj večeri Libertas film festivala, objašnjavajući publici kako je dobio ulogu u filmu “Triage”.

– Spavao sam s redateljem – prasnuo je Đuro i pred suprugom Tanjom. No, za razliku od tada, ovaj je put to možda ne bi nasmijalo.

Ipak, utjehu bi mogla pronaći u činjenici da je Angelina “oko bacila” i na druge glumce pa će osim zabavnog Đure na setu biti i srpski glumački trojac – Nikola Đuričko, Goran Jevtić i Vladimir Rajčić – te mnogi drugi akteri koji će se ekipi pridružiti kad se snimanje preseli u Bosnu i Hercegovinu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:55 27.09.2010.

Angelina će snimiti film kao i ja što kuham. Dodaj mi ovo, dodaj mi ono, gdje se nalazi ovo, ono, daj pripremi to....itd. Masa stručnjaka sa strane a ona će samo staviti svoje ime na film, i ponekad lijepo izgledatii dok gleda u objektiv kamere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije