Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna Nova!

I bivše Divasice sjajno se provele na najluđoj noći u godini

marija husar
01.01.2013.
u 18:14

Brojne su osobe odlučile su novogodišnju noć provesti u Hypo centru: košarkaš Tomislav Zubčić, plivač Alexei Puninski, glazbenica Marija Husar Rimac, model Adrijana Dejanović, Surviver Radovan Stošić i brojni drugi.

U velikom je stilu u zagrebačkom Hypo centru ispraćena stara i dočekana Nova 2013. godina, u atmosferi svjetske metroplole i jednog od najljepših gradova svijeta Londona, svi su zajedno odbrojavali posljednje sekunde i u spektakularnoj atmosferi ušli u prve minute 2013.

 Brojne osobe iz društvenog života Hrvatske odlučile su novogodišnju noć provesti upravo u Hypo centru, a duh Londona na kratko su osjetili i košarkaš Tomislav Zubčić, plivač Alexei Puninski, glazbenica Marija Husar Rimac, model Adrijana Dejanović, Surviver Radovan Stošić i brojni drugi.

Uz brojne goste iz cijele Hrvatske, interes za londonskom pričom u srcu glavnog grada pokazali su i brojni stranci pristigli iz cijele Europe. Vrhunsku atmosferu i zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati popratili su i novinari uglednog Guardiana i SBTV pripremivši veliku reportažu s dočeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije