Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISIJA

Humanitarci Demi Moore i G. Butler "preselili" na Haiti

moore
Pixsell
14.04.2010.
u 10:04

Glumci su obišli glavni grad Port-Au-Prince, a Demi i Susan Sarandon posjetile su i bolesnu djecu u lokalnoj bolnici. Glumice su se igrale s mališanima, a Demi je posebno dirnuo dječak David koji je izgubio tri prsta.

Cijela svita holivudskih zvijezda prošloga se vikenda uputila na Haiti kako bi pomogli u gradnji škola i brizi za djecu koja se još uvijek nalaze u bolnici. Demi Moore, Ben Stiller, Susan Sarandon i Gerard Butler pridružili su se Seanu Pennu koji već neko vrijeme na Haitiju vodi program obnove zemlje.

U sklopu programa Umjetnici za mir i pravdu, grupa je obišla glavni grad Port-Au-Prince, a Demi i Susan posjetile su i bolesnu djecu u lokalnoj dječjoj bolnici. Glumice su se igrale s mališanima, a Demi je posebno dirnuo dječak David koji je izgubio tri prsta.

- U požaru je izgubio tri prsta, ali njegov je duh pun radosti ostao nedirnut! – objavila je Moore na Twitteru uz fotografiju nje i Davida koju je glumica snimila mobitelom.

Filmske zvijezde nastavile su svoj rad i u ponedjeljak volontirajući za organizaciju Seana Penna Jenkins-Penn Haiti Relief Organization. Haićanima koji su ostali bez domova pomogli su da se iz područja podložnog poplavama premjeste na sigurnije mesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije