Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasipnik pa pokajnik

Hulk Hogan: Spiskao sam stotine milijuna dolara!

hulk hogan
pixsell
30.09.2011.
u 14:11

Slavni hrvač danas stanuje u unajmljenoj kućici i pokušava što prije prodati vilu u Floridi čiju je cijenu snizio za 16 milijuna dolara

Recesija je pogodila mnoge hollywoodske zvijezde koje se pokušavaju riješiti suvišnih vila, a među njima je i nekadašnja hrvačka zvijezda Hulk Hogan. Naime, nakon godina i godina rasipništva, Hogan danas živi vrlo skromno u maloj unajmljenoj kućici. Iščekuje dan kad će konačno uspjeti prodati svoju luksuznu vilu u Floridi čiju je cijenu snizio za 16 milijuna dolara. Danas je prodaje za osam milijuna, no kupaca još nema.

– Godinama sam rasipao novac, potrošio sam stotine milijuna dolara. Otišli su na kuće, brze automobile, putovanja – priznao je Hogan dodavši da je njegovoj hrvačkoj karijeri došao kraj. Osim baveći se sportom, Hulk Hogan velik je novac zaradio na mnogim reality showovima u kojima je sudjelovao, a jedan je bio i o njegovoj obitelji.

Komentara 3

DE
denderi
14:19 30.09.2011.

mogao si meni dati koji miljun na čuvanje i sad bi imao ..ovako sam te pribilježio kod socijalne službe

MA
maxxxx
15:06 30.09.2011.

ma da, a izgleda tako inteligentno, ko bi to rekao

DR
drug
16:35 30.09.2011.

Lijepo je pored 7-debelih krava a kad dodju mršave onda kuku lele...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije