Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na youtubeu

Hrvatski komičar Ivan Šarić želi posao kod Jona Stewarta

NK Međimurje
Foto: Vjeran Žganec - Rogulja
1/2
30.03.2013.
u 22:10

Video pod nazivom 'Hire me Jon Stewart' na YouTubeu je u šest dana pregledan više od 10 tisuća puta.

Voditelj i stand-up komičar Ivan Šarić objavio je na YouTubeu video u kojem traži da ga zaposli Jon Stewart, popularni američki komičar i voditelj kultne emisije The Daily Show.

Nije poznato je li tek riječ o novom humorističkom uratku domaćeg komičara, nekom novom projektu RTL-a s kojim je Šarić već surađivao vodeći show Hrvatska traži zvijezdu ili o zaista pravoj, a ujedno i osebujnoj, ponudi za suradnju.

U svakom slučaju video pod nazivom 'Hire me Jon Stewart' na YouTubeu je u šest dana pregledan više od 10 tisuća puta i možda postane novi viralni hit.

>>Ivan Šarić: Još ne znam hoću li glumiti pedofila ili FBI-eva agenta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije