Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hentai zaraza

Spot skinuli, Ella: Provocirat ću za masne pare preko bare

ella dvornik (1)
Screenshot
28.08.2012.
u 10:43

Nakon što su mnogi spot prijavili zbog golotinje, Ella je "hejterima" poručila: Uživajte na Zavodu za zapošljavanje

Nazvali su je provokativnom, no glas javnosti koji se rapidno proširio društvenim mrežama jednoglasan je. Ella Dvornik, novog umjetničkog imena Eli E., pogodila je u sridu novim spotom za pjesmu Hentai u kojem glumi neobuzdanu mačkicu.

Društvo joj pravi plavokosa Marrina Soul, prijateljica čiju je oblu guzu Ella spremno polizala. Netko je, požalila se Ella na Twitteru, već bio obilježio spot kao neprikladan na YouTubeu pa su ga morali ponovno uploadati. Spot je kasnije ponovno skinut sa servisa, pa postavljen, pa ponovno prijavljen kao neprikladan što je Ellu razljutilo. 

- Kad vam se javi čovjek koji radi sa Snoop Doggom, Philom Collinsom i ostalim svjetskim facama i kaže kako mu je spot pre*eben i ponudi suradnju i to samo nakon dva sata što je spot bio vidljiv na YouTubeu mogu svim "hejterima" poručiti: Uživajte na Zavodu za zapošljavanje, a ja ću i dalje provocirati za masne pare preko bare. Trud se uvijek isplati, poručila je pjevačica na Facebooku

Pjesma ulazi u uho, zaraznog je refrena, a vizualno i glazbeno orijentirana na japansko tržište: sam naziv pjesme "Hentai" na japanskom je riječ za perverznjaka. Japanski blogovi i neki mediji već su prenijeli vijest o novoj curi na sceni.

Unatoč prozivkama za provokacije, spot bi na japanskom tržištu kojem je namijenjen mogao biti suviše pitom. 

Spot je, kaže Ella, parodija na domaću scenu. 

– Ova fotografija s lizanjem predstavlja druge glazbenike koji si međusobno ližu dupe – pojasnila je za 24sata. 

Ella je riječi za pjesmu smislila sama, kao i priču, scenografiju, kostime, šminku....

Glazbu potpisuju Baby Dooks i Chriss Art .

Pjesma Hentai nastala je slučajno kad ju je prijateljica Marina Žunić, odnosno Marrina Soul, pozvala u studio da posluša jednu pjesmu na kojoj je radila. Ella je odmah počela nabacivati svoje ideje i na kraju je sama napisala tekst za cijelu pjesmu na engleskom jeziku i refren na japanskom, piše TipiTV.

Spot za pjesmu sniman je u Alfa film studiju Danijela Tipure. 

Cijeli projekt rađen je za japansko tržište gdje je Ella već dobila ponudu za suradnju iz Tokija i upravo je u izradi njezin Facebook i Twitter na japanskom jeziku. U zemlji izlazećeg sunca Ella će nastupati pod umjetničkim imenom Eli E. Spot se premijerno pušta na regionalnom MTV-u od 27.8 do 3.9.

Komentara 27

PL
plavatrava
13:25 28.08.2012.

svi samo tebe čekaju ...

PA
pancake
12:59 28.08.2012.

cura ima smisla za biznis (a i za humor)

ĆA
ćaćaća
11:20 28.08.2012.

samo guzice i sise i nema brige..seve je pokazala put.))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije