Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\"Pir malograđana\"

Helena Minić: Zbog krize svoj pir stalno odgađam

pir malograđana
13.04.2012.
u 12:00

U predstavi ‘\'Pir malograđana\'’ redatelja Dražena Ferenčine glume i Mirna Medaković, Žarko Potočnjak, Antonio Franić, Robert Ugrina, Oriana Kunčić i Janko Popović Volarić

Osvrnuvši se na vrijeme apsurda u kojem živimo, možda i nema boljega kazališnog komada do Brechtova “Pira malograđana” koji bi opisao današnje stanje hrvatskog društva.

Upravo je to motiviralo redatelja Dražena Ferenčinu da na daske šibenskoga HNK postavi slavni tekst njemačkog dramatičara.

Odmor uz košarku


Glumačku postavu čine poznata zagrebačka imena: Žarko Potočnjak, Mirna Medaković, Helena Minić i Janko Popović Volarić, koji cijelu predstavu glumi u Superman-boksericama.

– Nikad nisam imao intrigantniji kostim. Glumim ženika čija svadba neće proći glatko. Bogu hvala, moja je bila čista idila naspram ovog pira – našalio se 32-godišnji glumac koji na premijeri 16. travnja očekuje i suprugu Jelenu.

– Bilo je pitanje hoće li stići zbog mnogih obaveza, no najavila mi je da će biti u publici. A to me jako veseli – iskreno će Janko koji nakon dvanaest mjeseci stanke opet radi punom parom.

– Nakon godina snimanja malo sam se bio posvetio sebi i odmarao. Uživao sam u omiljenom sportu košarci, druženju sa sinom, putovanjima s Jelenom, našim večerama. No sad je vožnji u prvoj brzini kraj. Jedva sam čekao vratiti se glumi, posebno kazalištu. I evo me! – kroza smijeh će Janko.


Zaruke su dugo trajale

Za razliku od svog kolege, pulska glumica sa zagrebačkim stažem Helena Minić posljednjih je mjeseci imala pune ruke posla. Nakon odlične predstave “Saloma” Damira Zlatana Freya u kojoj se odvažila skinuti do kraja, Puljanka u “Piru malograđana” ima posve drukčiju ulogu.

– Glumim veselu uzvanicu na svadbi posebnog modnog izričaja koja voli narodnjake. Cijela mi Hrvatska nalikuje na ovaj pir u kojem sudjelujem – kaže Helena koja svoju svadbu s glumcem Hrvojem Klobučarom planira već sedam godina.

– Zbog recesije stalno odgađamo vjenčanje. Ludo je u ovim vremenima na to trošiti novac. Hrvoje i ja smo već odavno u braku i baš nam je dobro – zaključila je 32-godišnja glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije