Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju

Heidi Klum želi razvod jer ju je Seal prevario s dadiljom?

heidi klum
pixsell
22.01.2012.
u 20:00

Prošlog je tjedna na dodjeli Zlatnog globusa u Los Angelesu Heidi bila sama. Ni jedan ni drugi nisu komentirali rastavu

Njemački supermodel Heidi Klum i britanski pjevač Seal svake su godine obnavljali bračne zavjete, no ove godine u svibnju, kada im je sedma obljetnica, čini se, to neće učiniti. Kad je talijanski Playboy Flavio Briatore prevario trudnu Heidi Klum, Seal je bio uz nju. Bio je i na porodu malene Helene 2004. koju je prije dvije godine i posvojio. Heidi je tad promijenila svoje prezime u pjevačevo Samuel.

 

 

Sretni za blagdane

 

No, bajci je o najzaljubljenijem poznatom paru izgleda došao kraj. Heidi Klum, pišu strani mediji, ovog će tjedna u Los Angelesu podnijeti zahtjev za rastavu braka. Razlog na papiru su “nepremostive razlike”. No, navodno, 38-godišnja Heidi ne može prijeći preko Sealova preljuba. Priča se da ju je prevario s jednom od njihovih dadilja zbog čega se odnedavno neprestano svađaju. Još ove blagdane bili su sretni. Na svom profilu na Facebooku i Twitteru stavila je njihove zajedničke fotografije iz Aspena. To su bile njihove posljednje zajedničke fotografije.

 

 

Teška parnica

 

Prošlog je tjedna na dodjeli Zlatnog globusa u Los Angelesu Heidi bila sama. Ni jedan ni drugi nisu komentirali rastavu. Njihovi prijatelji su u šoku. Trenutačno ne žive zajedno, a djeca su kod njihovih prijatelja. Nagađa se da će im brakorazvodna parnica biti teška. Manekenka je prema časopisu Forbes lani zaradila 116 milijuna kuna. Sealova primanja nisu poznata. Par ima troje djece, sinove Henryja (6) i Johana (5) te kćer Lou (2). Nedavno su pričali o posvojenju djeteta.

Komentara 3

DA
danebi
07:29 23.01.2012.

Dadilja je vise kod kuce nego Heidi....

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:41 24.01.2012.

\"Trenutačno ne žive zajedno, a djeca su kod njihovih prijatelja\" Blago djeci.

MA
Maroje2312
11:44 24.01.2012.

Glupača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije