Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavjet šutnje

Heidi Klum traži od Seala da u javnosti ne govori o njihovu braku

heidi
Pixsell
26.03.2012.
u 10:53

Par je u siječnju objavio da se razvodi nakon sedam godina braka u kojem su dobili troje djece

Heidi Klum inzistira na tome da njen uskoro bivši suprug, glazbenik Seal potpiše ugovor kojim će se obvezati na šutnju o njihovu sedmogodišnjem braku. Par je u siječnju objavio da se rastaje, a sada 38-godišnja Klum od svojih odvjetnika traži da sastave ugovor sa stavkom u kojoj će pisati kako Seal u javnosti neće iznositi detalje o njihovu braku. Naime, Seal je za razliku od svoje supruge, nedugo nakon objave o razvodu bio poprilično pričljiv na temu braka te je u showu Ellen DeGeneres ispričao kako je, unatoč svemu, za njega Heidi i dalje divna osoba i međusobno se jako vole i poštuju iako više ne žive zajedno. Izjave o njihovu zajedničkom životu zasmetale su manekenki i zato se odlučila na ovaj korak.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:53 27.03.2012.

šaranje sa strane nekad se pokaže ko glupost.

CR
crospace
23:44 27.03.2012.

Pametna žena ,več zna unaprijed da če ovaj prodavati priču i pikanterije sljedečih nekoliko godina i držati interes javnosti za sebe kad mu je karijera blagorečeno ( u KU.cu) nije ona ko Vlatka i Dikan , več zna da čeče to najviše naštetiti njihovoj djeci ali i njoj također jer privatan život je pun sranja a ona ipak ovisi od percepcije javnosti ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije