Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utjeha

Heidi Klum: Hvala mojim obožavateljima na podršci

heidi klum
pixsell
01.02.2012.
u 18:04

Nakon što su medijima objavili da se razvode, Heidi se povukla i nije medijski istupala, dok je Seal koristio svaku priliku da govori o razvodu

Sredinom siječnja Heidi Klum i Seal objavili su da se razvode. Dok je Seal koristio svaki javni nastup da se osvrne na bračni neuspjeh, Heidi se držala po strani ne želeći komentirati ništa u vezi s rastavom, sve do jučer. – Pozdrav, dragi moji, želim vam svima zahvaliti na podršci zadnjih nekoliko dana. To mi zbilja mnogo znači. Hvala puno najboljim obožavateljima na svijetu – napisala je Heidi na Twitteru.

U intervjuu za InStyle, koji je dala nedugo prije odluke o razvodu od Seala, rekla je da je on čovjek s lijepim licem, odličnim tijelom, prelijepim glasom koji pruža savršenu ravnotežu njenu životu.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:35 01.02.2012.

pa ko je ovdje lijep????????? prepustam svakom da sam zakljuci, a kajs e tice love ovaj na slici ni do smrti nece zaradit toliko koliko ima hajdi na svom kontu-pa kaM JE VRAGU STAVILA TU SVOJU GLAVU- PITAJUS E DANAS I NIJEMCI A NE SAMO JA.

OB
-obrisani-
21:39 01.02.2012.

Gluposti. Zenska je luda skroz na skroz. Flavio je to na vreme otkrio i poslo je u tri ... Seal je siroma nastradao, sada sve njene frstracije i neuspijeh braka baca njega, a vjerojatno je samo cekal povod da se razvede. Da ga voli i da je predana obitelji nasli bi zajednicki dogovor i mir i obnovili bi ljubav. No u danasnja vremena sam vrag vodi zene.

OB
-obrisani-
21:51 01.02.2012.

jos bi dodao da je za 99% razvoda brakova kriva zena. sto je najgore ona prebacuje na njega da je on krivac. glupaca ce sada da se povuce i razvede a djecu ko sisa? vazno da je njena rijec u pravu a ostale ko ferma. no vrag na kraju dodje po svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije