Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi rekord

Harry Potter srušio vampire i vukodlake s trona

harry potter
Reuters
17.07.2011.
u 19:00

Iako je "Sumrak saga: Mladi mjesec" bio film koji je držao rekord najveće zarade u kinima, posljednji nastavak o čarobnjaku Harryju Potteru srušio ga je s trona.

Posljednji film o malom čarobnjaku iz Hogwartsa, koji je stigao i u domaća kina, u samo jednom danu (prošli petak) u SAD-u zaradio je 92,1 milijun dolara, srušivši tako dosadašnji rekord koji je sa 72,7 milijuna dolara držao film "Sumrak saga: Mladi mjesec". U osam filmova, saga o Harryju Potteru na kinoblagajnama diljem svijeta dosad je utržila više od 6,4 milijarde dolara.

Posljednji nastavak sage "Harry Potter i darovi smrti 2.dio" stigao je i u hrvatska kina. Različite generacije već su pohrlile u kino kako bi se oprostile od čarobnjaka koji su deset godina bili dio njihovih života.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije