Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od vjenčanja

Halle Berry želi svadbu sa što manje uzvanika

halle (1)
Pixsell
18.10.2012.
u 14:52

– Jednom sam bila na svadbi na kojoj je bilo 250 uzvanika i pomislila sam: "Huh, ne želim se ovako udavati" – kazala je glumica koja će do Božića pred oltar stati s glumcem Oliverom Martinezom

Iako se nikad dosad nije vjenčala Halle Berry u brak želi uploviti na malenom vjenčanju sa simboličnim brojem uzvanika.

– Jednom sam bila na svadbi na kojoj je bilo 250 uzvanika i pomislila sam: "Huh, ne želim se ovako udavati" – kazala je glumica koja će do Božića pred oltar stati s glumcem Oliverom Martinezom.

– Nikad nisam ni željela vjenčanje, štoviše bježala sam od hvatanja buketa i sličnih stvari. Moje udaje obavljale su se u nazočnosti mladenaca i kumova. Nikoga više – objašnjava Halle iza koje su dva propala brala. Bez obzira što joj bračni život nije bio blistav, na treći pokušaj odlučila se bez imalo straha.

– To je jedna od onih stvari za koje ne možeš tvrditi da ih nećeš ponoviti. Nepopravljiva sam romantičarka i udavat ću se dok ne nađem onog pravog – objašnjava zvijezda, koja će se zajedno s kćeri Nahlom zbog ljubavi preseliti u Francusku.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije